Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 nov 2017 - Anul XXII, nr. 265 (6681)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   12 imagini |   ø fişiere video

Critici

Dan Ioan Cuşnir: În loc să se ocupe de problemele sucevenilor, primarul Ion Lungu aleargă după premii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, Dan Ioan Cuşnir, a declarat în cursul zilei de ieri că primarul Ion Lungu este preocupat mai mult să alerge după diplome şi premii în loc să se ocupe de administraţie şi de rezolvarea problemelor reale ale municipiului pe care îl conduce.

Dan Ioan Cuşnir a spus că în timp ce Ion Lungu „se împăunează” cu realizările altora şi îşi arogă primirea Premiului “Destinaţie Europeană de Excelenţă” pentru turismul cultural tangibil, turiştii care vor veni în Suceava, dar şi sucevenii care zi de zi folosesc transportul public în comun se izbesc de Suceava reală, în care staţiile de autobuz arată „ca nişte ţarcuri pentru oi”. ”În timp ce în Iaşi, de exemplu, staţiile de autobuz te introduc într-o poveste şi te invită <într-o călătorie inedită> la principalele obiective turistice, în Suceava staţiile de autobuz marca Ion Lungu/Harşovschi/PNL te invită să le ocoleşti. Staţiile de autobuz din administraţia Ion Lungu/PNL arată mai jalnic decât în orice comună a judeţului”, a spus Cuşnir.

Liderul PSD Suceava a dat un exemplu pe care îl consideră mult mai apropiat de municipiul reşedinţă de judeţ condus de Ion Lungu, şi anume comuna Dumbrăveni. Dan Ioan Cuşnir a declarat că primarul acestei comune a înţeles ce înseamnă respectul faţă de cetăţeni, faţă de cei ce folosesc transportul în comun şi a început instalarea de staţii de autobuz demne de orice oraş. „Ion Lungu şi PNL nu au înţeles că trebuie să renunţe la ambiţiile personale şi că trebuie să se ocupe de nevoile reale ale sucevenilor. Avem staţii de autobuz şi transport public civilizat doar pe hârtie, avem sală polivalentă, stadion, patinoar acoperit, parcări civilizate, trafic fluidizat, încălzire centralizată performantă etc. doar pe hârtie. În realitate avem un municipiu care se îndreaptă, pas cu pas, spre statutul de comună”, a mai spus preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PSD.

El a subliniat faptul că în timp ce educatul primar al Sucevei Franz-Cavaler de Loges a muncit timp de 23 de ani, în perioada 1891-1914, pentru a transforma comuna Suceava într-un oraş, Ion Lungu se chinuie de 15 ani să transforme oraşul Suceava într-o comună.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dan Ioan Cuşnir: În loc să se ocupe de problemele sucevenilor, primarul Ion Lungu aleargă după premii.
 Vizualizări articol: 2514 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dan Ioan Cuşnir: În loc să se ocupe de problemele sucevenilor, primarul Ion Lungu aleargă după premii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei