Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 sep 2017 - Anul XXII, nr. 203 (6619)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Promisiuni

Parlamentarii PSD Suceava dau asigurări că vor face toate demersurile pentru un învăţământ de calitate în judeţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prin intermediul unui comunicat de presă semnat de purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, deputatul Alexandru Rădulescu, parlamentarii social-democraţi suceveni urează tuturor celor implicaţi în domeniul educaţional, elevi, studenţi, profesori, părinţi, mult succes în noul an școlar și îi încredinţează că împreună cu Guvernul social-democrat vor face toate demersurile posibile pentru asigurarea condiţiilor desfășurării unui învăţământ de calitate în judeţul Suceava. ”Poate nu întodeauna demersurile guvernamentale au satisfăcut în totalitate așteptările elevilor, profesorilor, părinţilor, dar preocuparea guvernării social-democrate pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă învăţământul românesc este demonstrată de măsurile adoptate deja”, se spune în comunicat.

 

127 de proiecte de construire sau renovare a unor școli și grădiniţe aprobate prin PNDL pentru judeţul Suceava

Parlamentarii PSD evidenţiază faptul că prin PNDL - Programul Naţional de Dezvoltare Locală, Guvernul PSD-ALDE a aprobat în această vară spre finanţare numai în judeţul Suceava 127 de proiecte de construire sau renovare a unor școli și grădiniţe sau faptul că prin Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice se derulează un proiect cu finanţare europeană, în valoare de 6,75 milioane euro, prin care 365.000 de elevi din familii defavorizate vor beneficia gratuit de rechizite în acest an școlar. Senatorii și deputaţii PSD de Suceava îi asigură pe profesorii suceveni că vor face toate demersurile ca graficul creșterilor salarile din învăţământ să fie respectat (25% de la 1 ianuarie, 20% de la 1 martie 2018). ”Ne bucură preocuparea pentru sistemul educaţioal pe care o manifestă unii colegi parlamentari liberali suceveni, dar care ajung la concluzii eronate și demagogice. Aceștia uită de tăierile salariilor celor care trudeau în educaţie pe care le-a făcut partidul pe care îl reprezintă, uită de faptul că exact ieri (miercuri, 6 septembrie) în comisia pentru învăţământ din Camera Deputaţilor s-a dat un raport de adoptare pentru un proiect de lege prin care se permite decontarea integrală a abonamentelor pentru elevii navetiști, uită ipocrit de faptul că mult incriminatele manuale pentru educaţie fizică sunt opera guvernului tehnocrat Cioloș pe care l-au girat. Ne surprinde că acești colegi nu sunt preocupaţi deloc de faptul că elevii suceveni nu pot beneficia încă de la începutul anului școlar de cornul oferit printr-un program guvernamental, din cauza incompetenţei celor din Consiliul Judeţean condus de o echipă liberală”, se mai menţionează în comunicatul PSD Suceava.

 

”Cei care au absolvit liceul la vârsta de 38 de ani ar trebui să se limiteze în a-și exprima opinia doar asupra domeniilor în care au activat”

Parlamentarii social democraţi mai sugerează ca cei care nu au făcut școala la timp să se limiteze în a-și exprima opinia doar asupra domeniilor în care au activat și nu asupra educaţiei. ”Analiza sistemului educaţional este extrem de dificilă datorită dimensiunii și complexităţii acestui domeniu. Ea poate fi realizată în esenţă de cei care au fost implicaţi intens un timp îndelungat în acest domeniu măcar în calitate de elevi și studenţi, dacă nu de profesori. Cei care au absolvit liceul la vârsta de 38 de ani (când în general se marchează 15 ani de la absolvirea facultăţii) fără să fi continuat procesul de educaţie, chiar dacă au manifestat anumite aptitudini manageriale, ar trebui să se limiteze în a-și exprima opinia doar asupra domeniilor în care au activat”, se mai arată în comunicat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Parlamentarii PSD Suceava dau asigurări că vor face toate demersurile pentru un învăţământ de calitate în judeţ.
 Vizualizări articol: 1464 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Parlamentarii PSD Suceava dau asigurări că vor face toate demersurile pentru un învăţământ de calitate în judeţ1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei