Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 sep 2017 - Anul XXII, nr. 199 (6615)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vizită

Mai mulți miniştri PSD vin să facă pregătire politică cu tinerii social-democrați suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai mulţi miniştri PSD vor fi prezenţi, la finele acestei săptămâni, în judeţul Suceava pentru a participa la „Şcoala de pregătire politică pentru tineri” organizată de tinerii social-democraţi suceveni. Sunt aşteptaţi ministrul Transporturilor, Alexandru Răzvan Cuc, ministrul Economiei, Mihai Viorel Fifor, ministrul Apărării Naţionale, Adrian Ţuţuianu, ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, ministrul Tineretului şi Sportului, Marius Alexandru Dunca, însă este posibil ca lista să fie mai lungă. Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, senatorul Ioan Stan, a declarat că miniştrii vor face şi vizite în teren, la obiective de interes judeţean, şi vor veni cu soluţii la problemele pe care le vor identifica. „Unul dintre obiectivele vizitate va fi mina de la Crucea care se confruntă cu o situaţie financiară precară şi unde sunt probleme atât la plata salariilor dar şi a celorlalte cheltuieli de funcţionare. Vom merge şi pe o serie de drumuri naţionale, la unele unităţi militare, vom discuta şi despre aducţiunea gazului metan spre Vatra Dornei şi vom viziona situaţia la faţa locului. Vor mai fi şi alte obiective întrucât programul nu este încă bătut în cuie”, a declarat Stan. „Şcoala de pregătire politică pentru tineri” va avea loc în perioada 8-10 septembrie, la Câmpulung Moldovenesc, şi va avea tema „Investim în viitor”. La eveniment vor fi prezenţi peste 200 de tineri din toate localităţile judeţului. Potrivit organizatorilor, vor fi mai multe module de pregătire politică, care se vor ţine la sediul BTT din Câmpulung Moldovenesc, iar conferinţa principală la care vor participa şi miniştrii va avea loc la Casa de Cultură.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mai mulți miniştri PSD vin să facă pregătire politică cu tinerii social-democrați suceveni.
 Vizualizări articol: 1284 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Mai mulți miniştri PSD vin să facă pregătire politică cu tinerii social-democrați suceveni1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei