Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 iul 2017 - Anul XXII, nr. 152 (6568)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţie

Balan îi răspunde lui Stan: ”Incompetenţa PSD la guvernare este confirmată de îngrijorările mediului de afaceri sau de cele ale pensionarilor”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Ioan Balan, vicepreşedinte al partidului la nivel naţional, i-a răspuns, joi, preşedintelui Organizaţiei Judeţene a PSD, senatorul Ioan Stan, care a respins criticile aduse de acesta guvernării PSD, şi îi atrage atenţia senatorului social-democrat că măsurile anunţate de Guvernul PSD au generat probleme atât în ceea ce priveşte cursul valutar sau cotaţiile bursiere, dar sunt în acelaşi timp văzute cu îngrijorare de mediul de afaceri şi de pensionari. Ioan Balan a declarat că senatorul Ioan Stan se comportă ca şi cum tocmai ar fi sosit dintr-un lung concediu şi nu prea ştie ce s-a întâmplat în ultimul timp, din punct de vedere politic, în ţară. Liderul liberal arată că senatorul socialist se foloseşte de o marotă, cu oameni răi, care, în trecut, „ar fi măcelărit” pensiile şi uită să vorbească de realităţile la zi, când actualul Guvern şi-a propus desfiinţarea Pilonului II de pensii. „De aceea, mă simt obligat să-i aduc la cunoştinţă colegului meu de Parlament, senatorul Ioan Stan, că Guvernul domniei sale, adică al PSD, care a fost condus de Sorin Grindeanu, tocmai a fost demis prin moţiune de cenzură iniţiată tot de PSD. Motivul invocat: incompetenţa. Incompetenţa Guvernului în ansamblul său”, a subliniat Ioan Balan. Vicepreşedintele PNL a arătat că Ioan Stan vorbea de îngrijorările sale, dar acestea există în continuare şi, în mare parte, este sunt preluate de la aşa-zişii „beneficiari” ai măsurilor propuse de guvernul PSD.

„Mă refer la renunţarea la cota unică de 16 la sută pe venit şi introducerea unei cote pe cifra de afaceri. În ceea ce priveşte anunţul cu desfiinţarea Pilonului II de pensii private al ministrului de Finanţe, Ionuţ Mişa, acesta a fost primit cu îngrijorare de cei care au contribuit la acest fond şi văd decizia ca o bătaie de joc la adresa lor”, a menţionat Ioan Balan. Liderul liberal i-a cerut senatorului PSD Ioan Stan să vadă şi cum s-au reflectat în cursul valutar sau în cotaţiile bursiere anunţurile guvernului. „Domnule senator, vă rog să verificaţi ce efect au avut pentru Bursă şi pentru cursul valutar acţiunile guvernului PSD în ultimele zile. Vă rog să vedeţi cum percep pensionarii măsurile propuse de ministrul de Finanţe, Ionuţ Mişa, şi, dacă nu e îndeajuns, vă rog să întrebaţi oamenii de afaceri de cota de impozit pe cifra de afaceri. Asta, dacă doriţi să vedeţi şi ce gândeşte <opinia publică>", a conchis Ioan Balan.  

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Balan îi răspunde lui Stan: ”Incompetenţa PSD la guvernare este confirmată de îngrijorările mediului de afaceri sau de cele ale pensionarilor”.
 Vizualizări articol: 2901 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Balan îi răspunde lui Stan: ”Incompetenţa PSD la guvernare este confirmată de îngrijorările mediului de afaceri sau de cele ale pensionarilor”5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei