Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 nov 2016 - Anul XXI, nr. 281 (6394)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Deziderat

PRM luptă şi la Suceava pentru păstrarea identităţii naţionale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Partidul România Mare participă la alegerile parlamentare din 11 decembrie cu liste de candidaţi atât pentru Camera Deputaţilor, cât şi pentru Senat. Obiectivul partidului este accederea în Parlament, iar dezideratul oamenilor din PRM este păstrarea identităţii naţionale. Saveta Ionesi, candidatul de pe primul loc din partea PRM pentru Camera Deputaţilor, este de părere că România are nevoie de un partid care să lupte într-adevăr pentru oameni şi nu doar să vină cu declaraţii sforăitoare şi fără nici un fundament.

„Formarea unei noi clase politice, educată în spiritul apărării şi promovării intereselor naţionale, este un proiect de ţară, iar acest lucru poate fi înfăptuit doar prin implicarea tuturor românilor patrioţi, indiferent că este vorba de bărbaţi, femei, tineri sau vârstnici.  De asemenea, dorim adoptarea unei noi Constituţii care să redea poporului român suveranitatea naţională de care a fost deposedat prin Constituţia din 1991, revizuită în 2003”, a arătat Saveta Ionesi.

Candidata din partea PRM mai este de părere că lumea satelor trebuie privită cu mai multă atenţie, iar oamenii care trăiesc în mediul rural au nevoie de sprijin efectiv.

„Sunt de părere şi militez pentru ca ţăranii să primească de la fondul suveran de investiţii sume de bani pentru a-şi crea ferme familiale şi să aibă în proprietate, în medie, peste 20 de hectare de teren agricol şi/sau silvic, precum şi animale în număr suficient de mare. Pentru ca terenurile să rămână în proprietatea ţăranilor români trebuie interzisă vânzarea acestora către străini, iar cele care au fost deja înstrăinate trebuie urgent recuperate”, a mai spus Saveta Ionesi.

Reprezentanta PRM crede că resursele naturale ale ţării trebuie exploatate doar de statul român, pentru a nu mai depinde în viitor de alte entităţi. Un alt punct important din platforma partidului susţinut şi de Saveta Ionesi este promovarea unei politici de redresare a natalităţii, aspect care trebuie coroborat cu protejarea familiei prin definirea constituţională a căsătoriei dintre un bărbat şi o femeie.

În vârstă de 47 de ani, Saveta Ionesi este lucrător bancar şi are studii în domeniul financiar contabil şi este masterand în servicii, produse şi instrumente financiare în contextul integrării europene. De asemenea, este licenţiată în ştiinţe juridice, iar întreaga sa experienţă profesională este o garanţie că va putea promova legi care să ajute la dezvoltarea societăţii sucevene şi nu doar a celei din mediul rural, ci şi a celei de la oraşe. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PRM luptă şi la Suceava pentru păstrarea identităţii naţionale.
 Vizualizări articol: 2743 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
PRM luptă şi la Suceava pentru păstrarea identităţii naţionale2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei