Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 oct 2016 - Anul XXI, nr. 253 (6366)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Test

Nici un sucevean pe lista de candidaţi la Parlament a UDMR Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Filiala Suceava a UDMR a înregistrat, ieri, listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie a.c.. Spre deosebire de alegerile precedente, la acest scrutin pe listele pentru Camera Deputaţilor şi Senat nu se regăseşte nici un candidat din judeţul Suceava.

Preşedintele filialei Suceava a UDMR, Klara Adriana Hapenciuc, ne-a explicat, ieri, absenţa candidaţilor locali: ”În fiecare campanie electorală ne-am prezentat cu liste, însă niciodată un candidat UDMR din Suceava nu a avut şansa să intre în Parlament, nici măcar la redistribuire. Acum am propus preşedinţiei executive o listă de candidaţi, pe care o aprobă preşedintele Uniunii, în care măcar unul dintre candidaţi să aibă şansa ca la redistribuire să acceadă în Parlament şi să fim şi noi reprezentaţi”.

Cei care candidează în circumscripţia Suceava din partea UDMR sunt din judeţele Bihor, Mureş, Harghita, Covasna şi Timiş, iar ca profesie acoperă o paletă foarte largă: doi manageri, doi ingineri, un jurist, un specialist în politici sociale europene şi ştiinţe religioase, un bobinator, un zugrav, un referent cultural, un tehnician electronică, un lăcătuş, un maistru, un economist, un tehnician dentar, un profesor, un învăţător, un prelucrător prin aşchiere, un zidar şi un mecanic auto. UDMR are liste complete, 13 candidaţi pentru Camera Deputaţilor şi şase pentru Senat. ”Sunt tineri frumoşi, cu perspective, capabili, care îşi pot asuma de pe acum rolul de perdanţi sau câştigători ai UDMR”, a mai spus Klara Adriana Hapenciuc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nici un sucevean pe lista de candidaţi la Parlament a UDMR Suceava.
 Vizualizări articol: 1531 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Nici un sucevean pe lista de candidaţi la Parlament a UDMR Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei