Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 sep 2016 - Anul XXI, nr. 228 (6341)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Alexandru Băişanu deschide lista ALDE Suceava pentru Camera Deputaţilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele ALDE Suceava, Alexandru Băişanu, a prezentat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, primii candidaţi care se vor regăsi pe listele pe care această organizaţie le va avea la alegerile parlamentare de pe data de 11 decembrie 2016. Aşa cum era de aşteptat, lista pentru Camera Deputaţilor este deschisă de Alexandru Băişanu, care va candida astfel pentru al doilea mandat de deputat. Alexandru Băişanu este urmat, pe locul doi, de primarul comunei Bosanci, Neculai Miron. Pe următoarele locuri se află directorul economic al Spitalului Judeţean Suceava, Constantin Boliacu, fostul viceprimar din Fălticeni Gheorghe Aldea, Dan Saviţchi, Petru Carcalete, Constantin Proboteanu, Ovidiu Milici, Marcela Bârsan (primarul comunei Capu Câmpului), Ioan Grădinaru, Ion Titianu Asaftei şi Dragoş Grosariu.

Pentru Senat, Alexandru Băişanu a anunţat momentan doar trei candidaţi, lista fiind deschisă de fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Ilie Niţă. Pe următoarele două locuri se află inginerul energetician Constantin Luchian şi fostul primar al comunei Ciocăneşti Gheorghe Tomoiagă.

Alexandru Băişanu a ţinut să precizeze faptul că echipa de candidaţi ai ALDE Suceava pentru alegerile parlamentare este una puternică, formată din oameni care sunt specialişti în domeniul lor de activitate şi care nu trăiesc din politică. „Suntem o echipă care îşi doreşte să facă ceva pentru judeţul Suceava, o echipă formată din oameni care nu sunt politruci, care nu trăiesc din politică”, a spus liderul ALDE Suceava. Alexandru Băişanu a spus că ţinta organizaţiei pe care o conduce la alegerile parlamentare de anul acesta este obţinerea unui mandat de senator şi a două de deputat. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alexandru Băişanu deschide lista ALDE Suceava pentru Camera Deputaţilor.
 Vizualizări articol: 2638 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 4 voturi
Alexandru Băişanu deschide lista ALDE Suceava pentru Camera Deputaţilor1.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei