Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 sep 2016 - Anul XXI, nr. 221 (6334)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Marian Andronache: PMP susţine legea pentru construcţia de creşe şi grădiniţe

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PMP, Marian Andronache, a declarat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că acest partid susţine adoptarea legii pentru construcţia de creşe şi grădiniţe în România. Marian Andronache a precizat că reprezentanţii PMP au iniţiat trei proiecte de lege care, odată adoptate, ar fi extrem de importante şi pentru suceveni. Andronache a spus că unul dintre aceste proiecte este cel pentru construcţia de creşte şi grădiniţe, lege care ar veni în mod clar în ajutorul sucevenilor.

„În Suceava mai sunt necesare creşe şi grădiniţe, având în vedere că numărul actual este insuficient. Avem o singură creşă, cu 104 locuri, subdimensionată faţă de cererile existente, precum şi 19 grădiniţe, din care opt cu program prelungit. Și vreau să amintesc faptul că în programul meu din campania de la alegerile locale era prevăzută construcţia unei creşe noi, precum şi a două grădiniţe în Iţcani şi Obcini. Iar dacă această lege se concretizează vom reuşi să ne atingem aceste obiective”, a spus Marian Andronache, acesta ocupând şi funcţia de viceprimar al Sucevei.

El a adăugat că un alt proiect important este cel pentru legea primului loc de muncă, adresat persoanelor cu vârste între 16 şi 35 de ani care nu au mai avut un loc de muncă. Andronache a explicat că proiectul prevede că pentru beneficiarii acestei legi statul va plăti timp de 18 luni salariul minim brut pe economie, în timp ce angajatorul trebuie să menţină tinerii angajaţi cel puţin 36 de luni de la încheierea contractului de muncă. Marian Andronache a adăugat că o astfel de lege i-ar încuraja pe tineri să nu mai plece la muncă în străinătate.

Nu în ultimul rând, liderul PMP Suceava a spus că un alt proiect este cel al legii Sănătăţii, reprezentaţii acestui partid susţinând transformarea actualului sistem de sănătate într-un sistem corect, cele mai importante modificări fiind reorganizarea sistemului de asigurări şi a spitalelor. Marian Andronache şi-a exprimat speranţa că viitorul Parlament va adopta cele trei proiecte de lege propuse de PMP.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marian Andronache: PMP susţine legea pentru construcţia de creşe şi grădiniţe.
 Vizualizări articol: 1609 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marian Andronache: PMP susţine legea pentru construcţia de creşe şi grădiniţe0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei