Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 sep 2016 - Anul XXI, nr. 207 (6320)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Vatra Dornei

Liderii PSD i-au încurajat pe tinerii din partid să participe la reabilitarea imaginii clasei politice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tineretul Social Democrat Suceava a organizat, la finalul săptămânii trecute, la Vatra Dornei, sub sloganul “Generaţia 2020”, a șasea ediție a „Şcolii de Vară TSD”. La eveniment au participat preşedintele PSD Suceava, deputatul Ioan Stan, fostul ministru al Educaţiei, senatorul Ecaterina Andronescu, fostul europarlamentar, actual senator Gabriela Creţu, preşedintele Consilului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, parlamentarii suceveni, precum şi membrii Biroului Permanent Judeţean PSD Suceava.

În fața tinerilor, Ecaterina Andronescu a făcut o radiografie complexă a contextului socio-politic actual, subliniind în mod special rolul tinerilor în schimbările care sunt necesare și cerute de așteptările electoratului și nevoile societății românești.

În mesajele transmise, liderii PSD i-au încurajat pe tineri să participe la reabilitarea imaginii clasei politice, să-și reevalueze motivația pentru care doresc să se implice în politică și să recucerească Diaspora, ca electorat de stânga.

În cadrul evenimentului de la Vatra Dornei, tinerii social-democrați au participat la activităţi educaţionale, dar şi recreaţionale şi de socializare. Astfel, „Şcoala de Vară TSD” din acest an a cuprins o serie de ateliere în care s-au dezbătut teme de campanie, modalităţi de comunicare, inclusiv în spaţiul virtual.

Preşedintele TSD Suceava, George Şoldan, a ținut să sublinieze contribuţia pe care tinerii au avut-o la alegerile locale din acest an, nu mai puţin de cinci primari şi peste 50 de consilieri locali provenind din rândul lor. George Șoldan a arătat că acest lucru demonstrează forţa Organizaţiei de Tineret a PSD Suceava.

La finalul evenimentului de la Vatra Dornei, preşedinte PSD Suceava, Ioan Stan, a subliniat că tinerii au demonstrat până acum importanţa lor în cadrul organizaţiei, şi i-a asigurat ca proiectele lor se vor bucura de susţinerea conducerii partidului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liderii PSD i-au încurajat pe tinerii din partid să participe la reabilitarea imaginii clasei politice.
 Vizualizări articol: 1567 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Liderii PSD i-au încurajat pe tinerii din partid să participe la reabilitarea imaginii clasei politice5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Diresală ( rețeta mamei Olga Smucilă din Vama) Este o supă deasă țărănească de prin Bucovina, unde generații de copii rumeni în obrăjori se pot lăuda că au crescut sănătoși și zdraveni cu așa ceva. Preparatul poate părea banal, dar este consistent, foarte gustos, încălzește și... Citeşte