Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 sep 2016 - Anul XXI, nr. 205 (6318)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Solicitare

Primarii PNL, invitaţi de Flutur să lucreze pentru candidaţii partidului la alegerile parlamentare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei 45 de primari PNL din judeţul Suceava sunt invitaţi de preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, Gheorghe Flutur, să acorde tot sprijinul candidaţilor partidului la alegerile parlamentare şi să confirme astfel opţiunea majoritară spre liberali exprimată de electoratul din localităţile lor la alegerile locale din luna iunie a acestui an. ”Va fi o legătură foarte strânsă între implicarea în alegerile locale şi alegerile parlamentare. Cei care au făcut efortul în susţinerea candidaţilor la alegerile locale trebuie să se aştepte acum ca aleşii locali să le întoarcă serviciul şi să lucreze pentru ei în campania electorală pentru alegerile parlamentare”, a declarat, ieri, în conferinţă de presă, Gheorghe Flutur. Astfel, el a dat de înţeles destul de clar că nivelul de implicare a viitorilor candidaţi în alegerile din vară va fi unul dintre principalele criterii de evaluare.

Acesta a precizat că până acum în organizaţia judeţeană a partidului nu s-a discutat despre candidaturi la alegerile generale şi nici nu s-au întocmit liste. ”Vom avea mai multe discuţii în partid şi despre liste. Este destul timp şi e bine că există această aşteptare”, a spus liderul PNL, care a mai afirmat că un criteriu de selecţie a candidaţilor va fi performanţa politică.

Vicepreşedintele PNL pe Regiunea N-E, deputatul de Suceava Ioan Balan, a declarat că, în ceea ce-l priveşte, are intenţia fermă de a candida pentru un nou mandat la Camera Deputaţilor. Alţi potenţiali candidaţi sunt, potrivit lui Balan, în ordine alfabetică, deputatul Sanda-Maria Ardeleanu, realizatorul TV Bogdan Gheorghiu, omul de afaceri Dumitru Mihalescul, deputaţii Dumitru Pardău şi Radu Surugiu, la Camera Deputaţilor. Pentru Senat, potenţialii candidaţi sunt Dan Cadariu, Orest Onofrei şi senatorul Steliana Miron. Pentru ambele Camere ale Parlamentului lista este în continuare deschisă. Ținta PNL Suceava la alegerile parlamentare o reprezintă obţinerea a două mandate de senator şi 5-6 de deputat.

Cele mai mari aşteptări de sprijin pentru viitorii candidaţi în campanie sunt, desigur, de la primarii PNL din municipii şi oraşe, unde se concentrează cel mai mare număr de alegători, respectiv Suceava, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Broşteni, Dolhasca, Liteni, Salcea şi Siret, dar şi de la primarul independent de Gura Humorului. Asta nu înseamnă, însă, că primarii PNL din comune şi organizaţiile PNL din localităţile cu primari de la alte formaţiuni politice nu vor primi sarcini precise de campanie, de la liderii judeţeni şi de la candidaţi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarii PNL, invitaţi de Flutur să lucreze pentru candidaţii partidului la alegerile parlamentare.
 Vizualizări articol: 1536 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Primarii PNL, invitaţi de Flutur să lucreze pentru candidaţii partidului la alegerile parlamentare5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei