Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 iul 2016 - Anul XXI, nr. 172 (6285)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Ioan Stan le cere liderilor filialelor locale să definitiveze cât mai rapid organizarea şi să atragă noi membri PSD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, deputatul Ioan Stan, a făcut un apel către toţi liderii filialelor acestui partid din judeţ să definitiveze cât mai rapid organizarea până la cel mai mic nivel şi să atragă către PSD noi membri, reprezentativi pentru comunitate, în vederea abordării cu eficienţă maximă a alegerilor parlamentare din 2016. La finalul săptămânii trecute a avut loc, în comuna Straja, şedinţa Biroului Permanent al PSD Suceava, la care au participat lideri din cadrul organizaţiei judeţene, primari şi preşedinţii filialelor locale ale acestei formaţiuni politice. După întâlnire, purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Alexandru Rădulescu, a precizat că la începutul şedinţei, liderul Organizaţiei Judeţene, Ioan Stan, a ţinut să-i felicite pe noii primari social-democraţi, respectiv Cornel Țehaniuc, din Solca, Codrin Ilaş Rusu, din Brodina, Mihai Juravle, din Straja şi Vasile Țugui, din Vicovu de Jos. În acelaşi timp, Ioan Stan le-a transmis tuturor primarilor social-democraţi că trebuie să colaboreze între ei, dar în acelaşi timp şi-a exprimat regretul faţă de rezultatul modest înregistrat în unele localităţi din zona de munte a judeţului la alegerile pentru Consiliul Judeţean.

Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava a mai transmis că în cadrul şedinţei de la Straja, Vasile Rusu, responsabil de coordonarea activităţii organizaţiilor locale PSD din această zonă a judeţului, a făcut o analiză a rezultatelor înregistrate la alegerile locale, evidenţiind pentru fiecare localitate atât aspectele pozitive, cum ar fi alegerea unor noi primari social-democraţi sau constituirea majorităţilor în consiliile locale, cât o serie de aspecte negative, precum pierderea funcţiilor de primar în unele localităţi, respectiv Horodnic de Sus, Marginea, sau obţinerea unui număr insuficient de voturi acordate candidaţilor PSD pentru Consiliul Judeţean. De asemenea, Vasile Rusu a mai prezentat deciziile care au fost luate deja în ceea ce priveşte organizaţiile locale care au înregistrat rezultate modeste la alegerile locale şi a menţionat viitoarele demersuri organizatorice, printre acestea numărându-se consolidarea organizaţiilor de femei, tineret şi seniori, atragerea de noi membri.

„Primarii şi preşedinţii de organizaţii locale prezenţi şi-au asumat rezultatele analizelor făcute şi au identificat, la rândul lor, soluţii de îmbunătăţire a activităţilor administrative şi politice, şi-au exprimat determinarea pentru câştigarea alegerilor parlamentare din 2016”, a spus purtătorul de cuvânt al PSD, Alexandru Rădulescu.

Tot în cadrul şedinţei de la Straja au fost supuse votului Biroului Permanent al PSD Suceava şi s-au aprobat noua echipă de conducere a organizaţiei locale Suceava, înlocuirea preşedintelui interimar al organizaţiei locale Câmpulung Moldovenesc, Adrian Posa, cu Radu Mihalescul, precum şi dizolvarea Birourilor Permanente din unele organizaţii locale care au înregistrat rezultate slabe la alegerile locale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Stan le cere liderilor filialelor locale să definitiveze cât mai rapid organizarea şi să atragă noi membri PSD.
 Vizualizări articol: 1582 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Ioan Stan le cere liderilor filialelor locale să definitiveze cât mai rapid organizarea şi să atragă noi membri PSD1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitura răzuită Probabil că este printre cele mai economice și ușor de făcut prăjituri de casă, dar în același timp este foarte spornică și deosebit de gustoasă. În plus, deși are aparență de prăjitură cu cremă, în realitate este din categoria... Citeşte