Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 mai 2016 - Anul XXI, nr. 119 (6232)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Mesaj clar

„Rădăuţi, perla Bucovinei, trebuie să renască sub administraţia liberală condusă de Cătălin Miron”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O sală arhiplină a fost la întâlnirea pe care Cătălin Miron a avut-o la Rădăuţi cu Gheorghe Flutur şi cu alte persoane din conducerea PNL. Cu acest prilej, preşedintele PNL Suceava, care este şi candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, le-a transmis rădăuţenilor că este momentul să-şi scuture hainele ponosite şi să dea un vot care să permită renaşterea oraşului şi revenirea lui acolo unde îi este locul.

„Am găsit un Rădăuţi de pe care trebuie ridicat praful, iar noi, clasa politică, suntem obligaţi să facem asta. Folosiţi-mă şi voi ajuta Rădăuţiul. Voi deveni diriginte de şantier pentru a moderniza acest oraş, iar lui Cătălin Miron îi spun că trebuie să-şi cumpere multe perechi de cizme pentru a face faţă provocărilor. Rădăuţi, perla Bucovinei, trebuie să renască sub administraţia liberală condusă de Cătălin Miron. Oricum, eu vreau să-i mulţumesc pentru că a închegat aici o echipă şi cu această ocazie vă cer să-i daţi un vot, dar să votaţi şi candidaţii liberali şi pentru Consiliul Judeţean Suceava, pentru ca astfel să putem crea o axă de dezvoltare între judeţ şi municipiul Rădăuţi”, a spus Gheorghe Flutur.

 

Flutur, diriginte de şantier pentru Rădăuţi, Miron, în cizme, pe şantier

Odată ce provocarea de a avea un diriginte de şantier în persoana lui Gheorghe Flutur a fost acceptată de candidatul PNL pentru fotoliul de primar în municipiul Rădăuţi, s-au trasat şi liniile pe care trebuie mers pentru modernizarea oraşului. Anveloparea de blocuri este una dintre măsurile urgente, măsură care va scădea considerabil cheltuielile pe timp de iarnă, cunoscut fiind faptul că Rădăuţiul este „un pol al frigului”.

Un alt obiectiv principal susţinut şi de Gheorghe Flutur este modernizarea reţelelor stradale şi a trotuarelor. În acest context, Flutur a amintit că la plecarea sa din fruntea Consiliului Judeţean Suceava exista un proiect de 10 milioane de euro pentru asfaltarea a 70 de străzi din Rădăuţi, proiect care „a murit sub administraţia pesedistă”.

„Mi-a plăcut că în programul lui Cătălin Miron şi al echipei sale este cuprinsă problema tinerilor şi a locurilor de muncă. Da, aceasta este o prioritate, iar noi avem soluţii pentru a-i convinge pe oameni să deschidă afaceri noi şi să dezvolte mediul de afaceri. În paralel, trebuie stopate controalele abuzive, astfel încât afacerile să se poată dezvolta într-un cadru corect”, a arătat Gheorghe Flutur.

 

„Este suficient să te uiţi cum arată sediul şi curtea de la SC Servicii Comunale SA şi vei şti cum va arăta Rădăuţiul”

Pericolul de a continua cu PSD la conducerea Primăriei Rădăuţi a fost evocat de Orest Onofrei, fost prefect şi senator de Suceava.

„Este păcat că acest oraş, care este perla Bucovinei, a ajuns în situaţia de a fi scos din paragină, iar acest dezastru are un singur nume: PSD. Este suficient să te uiţi cum arată sediul şi curtea de la SC Servicii Comunale SA şi vei şti cum va arăta Rădăuţiul condus de acel candidat pe care-l propune PSD pentru funcţia de primar. Cătălin Miron este mai nou în politică şi pare mai nevinovat, dar eu ştiu că va face mult mai multe decât cred unii pentru bunăstarea acestui oraş”, a spus Orest Onofrei.

La rândul său, omul de afaceri Dumitru Mihalescul a precizat că este extrem de importantă câştigarea Primăriei Rădăuţi şi a Consiliului Judeţean Suceava, motiv pentru care i-a provocat pe toţi oamenii care doresc dezvoltarea oraşului şi a judeţului să nu-şi risipească voturile şi să aibă atitudinea corectă pe 5 iunie, adică să sprijine echipa liberală.

Un mesaj pe care l-a desprins din rândul rădăuţenilor a fost transmis şi de ex-senatorul Tiberiu Prodan: „Cei care erau aplecaţi spre Boliacu au început să aibă tot mai multă încredere în Cătălin Miron. Este semnalul de dinaintea victoriei”.

 

„Rădăuţiul nu se modernizează cu poveşti socialiste, ci prin proiecte realiste de dezvoltare”

Pe principiul că faptele trebuie să primeze înaintea vorbelor, Cătălin Miron a fost scurt şi la obiect în discursul său. „Se zice că mai gravă decât răutatea oamenilor răi este indiferenţa oamenilor buni.  Pe fondul neimplicării oamenilor buni, politica oficială în Rădăuţi a devenit minciuna, șmecheria şi hoția. Împotriva acestor lucruri trebuie să luptăm noi. Va fi o luptă pe care nu are cine să o dea în locul nostru. Este o luptă pe care trebuie să o dăm noi, toţi cei care credem în viitorul Rădăuţiului. Suntem aici pentru a lupta pentru normalitate, pentru nevoia de principii de funcționare corecte şi pentru a vorbi despre adevăr şi realitate”, a spus Cătălin Miron.

Candidatul liberalilor pentru funcţia de primar în Rădăuţi le-a cerut oamenilor să se uite în jur, la ceea ce s-a întâmplat în ultima vreme, şi să-şi spună singuri dacă mai doresc o astfel de perspectivă şi pentru următorii 4 ani.

„Rădăuţiul nu se modernizează cu poveşti socialiste, ci prin proiecte realiste de dezvoltare. Am prezentat rădăuțenilor un pachet de  20 de proiecte cu care vrem să repornim dezvoltarea municipiului. Această modernizare a orașului nostru nu o fac singur, ci împreună cu echipa Partidului Naţional Liberal, dar şi cu dumneavoastră, oamenii din Rădăuţi, oamenii corecți şi preocupați de destinul acestui oraş”, a completat Cătălin Miron.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Rădăuţi, perla Bucovinei, trebuie să renască sub administraţia liberală condusă de Cătălin Miron”.
 Vizualizări articol: 3366 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
„Rădăuţi, perla Bucovinei, trebuie să renască sub administraţia liberală condusă de Cătălin Miron”3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei