Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 mai 2016 - Anul XXI, nr. 115 (6228)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Gogoaşă

Cătălin Miron: „Construcţia unui Aquapark în Rădăuţi, o farsă pentru amuzamentul general”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cătălin Miron, preşedintele PNL Rădăuţi şi candidatul acestui partid pentru funcţia de primar, este de părere că o parte dintre cei care îşi doresc să conducă oraşul aruncă pe piaţă promisiuni care pot concura oricând la gluma anului.

„Faptul că se intenţionează construirea unui Aquapark în curtea SC Servicii Comunale SA de către candidatul oficial al PSD este doar o farsă pentru amuzamentul rădăuţenilor. Nimeni nu crede în această gogoaşă uriaşă, dar cine crede că am scăpat de toate aberaţiile rezultate direct dintr-o disperare reală de pierdere iminentă a alegerilor se înşală amarnic”, a opinat Cătălin Miron.

Acesta a dorit să aducă în atenţie şi un alt subiect pe marginea căruia s-au făcut promisiuni, dar rezultatul a fost unul total opus. Mai exact, candidatul PNL pentru funcţia de primar în Rădăuţi a amintit despre desfiinţarea echipei locale de fotbal, care la acea dată evolua în Liga a III-a.

„Acelaşi candidat oficial al PSD vrea performanţă sportivă în fotbal, dar de această dată după posibilităţi. Astfel, după ce a salutat desfiinţarea echipei de fotbal a promis că va face, împreună cu oamenii din jurul său, o echipă performantă de fotbal, dar în Liga a IV-a. Asta da viziune de conducător”, a precizat Cătălin Miron.

Potrivit preşedintelui PNL Rădăuţi, această viziune de a conduce oraşul este una extrem de păguboasă, iar rezultatele se văd cu ochiul liber, nu doar prin lipsa unor investiţii majore, ci şi prin modul cum se lucrează în oraş.

„Faptul că astăzi în Rădăuţi se asfaltează cu roaba şi cu lopata nu mai este o noutate pentru nimeni. Că oraşul stagnează de 20 de ani este un lucru cât se poate de firesc pentru unii. Aproape toate resursele care trebuiau să dezvolte oraşul nostru au încăput pe mâinile pricepute ale domniei sale, ale candidatului oficial al PSD, exact cum le afişa pe bannere în precampania electorală”, a menţionat Cătălin Miron.

Nici în ceea ce priveşte SC Servicii Comunale SA situaţia nu s-a schimbat în bine în ultimii ani, iar „muzeul” din curtea acestei instituţii este dovada palpabilă a lipsei investiţiilor în dotări, un „muzeu” în care se găsesc exponate din anii 1960-1970, total ineficiente şi depăşite fizic şi moral.

„Dar, candidatul oficial al PSD a reuşit să construiască o reţea cu care stăpâneşte la propriu oraşul. Nu există scară de bloc în care acest candidat să nu aibă oameni din sistemul său. Faptul că îşi doreşte să ajungă primar nu poate fi decât un titlu onorific, pentru că, în fapt, dumnealui este primarul. Domnia sa spune cine şi ce primeşte doar în funcţie de propriile criterii. Acest PSD, astăzi nereformat, cu cei trei candidaţi la primărie, este pe cale să sufoce orice şansă de dezvoltare reală a oraşului nostru. De aceea, consider că avem nevoie mai mult ca niciodată de o eliberare de acest mamut care înghite toate resursele oraşului”, a concluzionat Cătălin Miron.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălin Miron: „Construcţia unui Aquapark în Rădăuţi, o farsă pentru amuzamentul general”.
 Vizualizări articol: 4716 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Cătălin Miron: „Construcţia unui Aquapark în Rădăuţi, o farsă pentru amuzamentul general”5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prune murate în oţet Dacă aţi cumpărat de la supermarket nişte prune superbe, dar v-a dezamăgit faptul că nu sunt prea coapte şi nu prea au gust, dacă vă întrebaţi cumva dacă se mai poate face ceva cu ele ori ar trebui să renunţaţi la poftă şi la bani în... Citeşte