Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 apr 2016 - Anul XXI, nr. 98 (6211)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

UNPR Suceava vrea să obţină peste 5% din voturile din judeţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

UNPR Suceava îşi propune să obţină peste 5% la alegerile locale din judeţ. Anunţul a fost făcut ieri de preşedintele UNPR Suceava, senatorul Mihai Neagu, după depunerea candidaturilor acestui partid pentru Consiliul Judeţean Suceava. Mihai Neagu a precizat că UNPR are liste complete de candidaţi atât pentru Consiliul Judeţean, cât şi pentru Consiliul Local Suceava. El a precizat că cele două liste sunt deschise de Marius Boghian, acesta urmând să candideze şi pentru funcţia de primar al Sucevei. După depunerea listei pentru CJ Suceava, Mihai Neagu a spus că „pentru noi, organizaţia judeţeană a UNPR, este un moment foarte important, un moment cu multă profunzime politică şi emoţională, pentru că o parte dintre noi nu aumai avut parte de lansări de candidatură, nu s-au mai înscris într-un proces electoral. Alţii sunt cu experienţă şi vom combina experienţa cu voinţa internă a fiecărui candidat de a realiza ceva pentru judeţul Suceava”. Liderul UNPR Suceava este convins că organizaţia pe care o conduce va realiza un scor bun la alegerile locale, „adică mult peste 5%”.

La rândul său, Marius Boghian a precizat că îl bucură faptul că ocupă primul loc atât pe lista pentru Consiliul Judeţean, cât şi pentru Consiliul Local, dar şi că va candida pentru funcţia de primar al Sucevei. „Mă bucur că alături de mine pe această listă pentru Consiliul Judeţean sunt 11 femei, sunt aproximativ 20 de tineri, iar media de vârstă este undeva la 45 de ani. Sunt tânărul care speră să schimbe ceva în acest municipiu, în acest judeţ şi, nu în ultimul rând, vreau să fiu un liant al tinerilor cu clasa politică veche sau mai nouă, care ştim ce tip de politică face în acest moment”, a spus Boghian după depunerea candidaturilor UNPR pentru Consiliul Judeţean Suceava.

Pe primele locuri pe lista UNPR pentru CJ Suceava se află Marius Boghian, Iulian Nadolu, Constantin Dorel Dumitraş, Constantin Cazac, Gheorghe Scheuleac, Vasile Ciurariu, Dorin Cristinel Simota, Lenuţa Balan, Mihai Ionel Cojocar şi Nicuşor Marcel Cojocaru.

După depunerea listei de candidaţi pentru Consiliul Judeţean, UNPR a organizat un eveniment de lansare a candidaţilor partidului pentru funcţiile de primar din judeţ, la care au fost prezenţi senatorul Marian Vasilev şi vicepreşedintele partidului la nivel naţional, Nicolae Ivăşchescu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului UNPR Suceava vrea să obţină peste 5% din voturile din judeţ.
 Vizualizări articol: 2387 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
UNPR Suceava vrea să obţină peste 5% din voturile din judeţ2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Șnițel din soia texturată (de post) Înlocuiește cu succes un șnițel din piept de pui. Chiar cu atât succes, încât uneori se confundă cu ușurință. Este ușor de pregătit și nu necesită abilități deosebite pentru o reușită totală.Avem nevoie de:12 bucăți plate de... Citeşte