Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 apr 2016 - Anul XXI, nr. 98 (6211)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

De unul singur

Omul de afaceri Liviu Cepoi va candida ca independent pentru un post de consilier local în Vatra Dornei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După mai mulţi ani de pauză, perioadă în care nu a fost înregimentat politic, omul de afaceri Liviu Cepoi a decis să se implice din nou în probleme ce ţin de administraţia oraşului staţiune de interes naţional Vatra Dornei. Liviu Cepoi a depus ieri la Biroul Electoral listele cu semnături pentru a putea candida la alegerile din 5 iunie pentru un post de consilier local în Vatra Dornei. Omul de afaceri dornean va candida ca independent şi este optimist că va obţine suficiente voturi care să-i permită să obţină postul de consilier local.

„Am decis să intru în această cursă pentru a face ceea ce lipseşte în Vatra Dornei. Mai exact, doresc să fiu un om de legătură între administraţia locală, cetăţeni şi oamenii de afaceri. Acest liant nu a existat până acum, dar eu voi face tot ce ţine de mine ca toate problemele pe care le au locuitorii din Vatra Dornei şi oamenii de afaceri să fie expuse corect în Consiliul Local şi să-şi găsească rezolvări”, a arătat Liviu Cepoi.

Fost sportiv de performanţă, Liviu Cepoi a deţinut funcţia de vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Sport în perioada 2005-2006.

Liviu Cepoi, de 47 de ani, este multiplu campion de juniori şi seniori (21 titluri) în probele de simplu şi dublu sanie, participant la Jocurile Olimpice din 1992, Albertville (locul 4); 1994, Lillehammer (locul 6) - dublu cu Ioan Apostol; 1998, Nagano (locul 11) - dublu, cu Ion Stanciu; 2002, Salt Lake City (locul 34) - simplu. În palmaresul său mai figurează locul 4 - Campionatul Mondial (1990, Calgary); locul 3 - Cupa Mondială (1990, Ogerhoff); locul 6 - Campionatul Mondial (1991, Wintenberg); locul 4 - Campionatul European (1992, Konigsee); locul 5 - Campionatul Mondial (1994, Lake Placid); locul 5 - Campionatul Mondial (1995, Lillehammer). În 2000, el a fost numit selecţioner şi antrenor principal al lotului de sanie al Republicii Moldova. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Omul de afaceri Liviu Cepoi va candida ca independent pentru un post de consilier local în Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 3237 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Omul de afaceri Liviu Cepoi va candida ca independent pentru un post de consilier local în Vatra Dornei4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Șnițel din soia texturată (de post) Înlocuiește cu succes un șnițel din piept de pui. Chiar cu atât succes, încât uneori se confundă cu ușurință. Este ușor de pregătit și nu necesită abilități deosebite pentru o reușită totală.Avem nevoie de:12 bucăți plate de... Citeşte