Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 apr 2016 - Anul XXI, nr. 98 (6211)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politică

ALDE a depus candidaturile la Primăria şi Consiliul Local Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizaţia Municipală Suceava a ALDE a depus, ieri, la Biroul Electoral Municipal, dosarele candidaţilor pentru Primăria şi Consiliul Local Suceava. Pentru funcţia de primar al municipiului Suceava candidează deputatul Ștefan Alexandru Băişanu, care este şi în fruntea listei de candidaţi pentru Consiliul Local. Pe locul doi este preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a ALDE, Ovidiu Milici, urmat de Marcel Dan Roibu, Petru Marius Cernescu, Costel Corneanu, Vasile Grigoraş, Niculai Ilaş, Dan Roşu, Radu Caşuba şi Romeo Irinel Bolohan, Ovidiu Șvarţ, Ioan Grădinariu, Vasile Dascălu, George Achiței, Vasile Lucian Bordeuț, Ioan Motrici, Victor Gălușcă, Alina Elena Tudora, Cristian Nisteriuc, Floarea Ruptaș, Narcis Ioan Tabarcea, Carmen Silvia Badiu, Ioan Juverdeanu, Constantin Topală, Marcel Nistor, Mihai Pop, Laura Monica Tomescu, Dragoș Grosariu şi actualul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava Ilie Niţă, ocupantul ultimului loc pe lista de consilieri municipali, ca rezervă. Niţă este însă pe locul doi, după Alexandru Băişanu, pe lista de consilieri judeţeni.

Deputatul Băişanu a declarat că pe listă sunt candidaţi din toate cartierele Sucevei şi din toate sferele de activitate din oraş, ”o echipă de profesionişti, fiecare în domeniul lui de activitate, care trebuie să aducă în fapt o schimbare a paradigmei politico-administrative”.

 

ALDE ”oferă” posturile de viceprimar de Suceava

Cu această echipă deputatul consideră că va obţine 45% dintre mandatele de consilieri locali în municipiul Suceava, şi cu redistribuire va ajunge la 51%. Băişanu îi invită să-l voteze pe cei 21.000 de suceveni care i-au dat votul în 2012, pe votanţii deputatului PNL Ioan Balan, ”care a fost tras pe dreapta” de PNL cu candidatura la Primăria Suceava, pe votanţii PSD care l-au sprijinit în 2012, precum şi pe votanţii liberali ”care cred în valorile reale ale liberalismului”.

În ciuda scorului bun prognozat, liderul ALDE  a afirmat că partidul său nu aspiră la vreunul dintre cele două posturi de viceprimar: ”am stabilit împreună cu echipa de consilieri să oferim celorlalte partide cu care putem crea o majoritate largă, puternică, serioasă, posturile de viceprimar”.

”Întregul meu mandat se va baza pe trei lucruri clare: unitate, respect faţă de cetăţean şi transparenţă în cheltuirea banului public”, a declarat Alexandru Băişanu. Sloganurile sub care va candida sunt ”Suceava se iubeşte, nu se stăpâneşte” şi ”Suceava eşti chiar tu!”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ALDE a depus candidaturile la Primăria şi Consiliul Local Suceava.
 Vizualizări articol: 4198 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
ALDE a depus candidaturile la Primăria şi Consiliul Local Suceava2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Șnițel din soia texturată (de post) Înlocuiește cu succes un șnițel din piept de pui. Chiar cu atât succes, încât uneori se confundă cu ușurință. Este ușor de pregătit și nu necesită abilități deosebite pentru o reușită totală.Avem nevoie de:12 bucăți plate de... Citeşte