Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 apr 2016 - Anul XXI, nr. 97 (6210)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Candidatură

Dorel Constantin Dumitraş a plecat în cursa pentru fotoliul de primar în Moara susţinut de senatorul UNPR Mihai Neagu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dorel Constantin Dumitraş şi-a depus oficial candidatura pentru fotoliul de primar al comunei Moara. Alături de candidatul UNPR pentru funcţia de primar în Moara au mai fost prezenţi senatorul Mihai Neagu, preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a UNPR, dar şi Marius Boghean, preşedintele filialei municipale Suceava a UNPR.

În afara candidaturii pentru funcţia de primar a fost depusă şi lista completă de consilieri. În afara lui Dorel Constantin Dumitraş, pe listă se regăsesc oameni din toate categoriile sociale, de la profesori şi ingineri, până la agricultori sau muncitori.

Lista completă cu care UNPR merge la Moara este următoarea: Dorel Trainoschi, Ana Polonic, Ilie Pauliuc, Dănuţ Marmeliuc, Cristian Mihai Morari, Adrian Iftodi, Viorel Dumitraş, Daniel Curic, Marcel Iacobăţi, Liliana Kuna, Gheorghe Ceapă, Constantin Bivol, Ioan Cîrlan, Gabriela Frozinschi, Marius Ionel Covaliu, Dorel Iacobeţi, Ramona Morar şi Alin Dascălu.

„Este o echipă tânără în mare parte, oameni cu care plec la drum şi în care am încredere că vom schimba faţa comunei. Mesajul pe care eu şi echipa mea vrem să-l transmitem oamenilor din Moara este unul foarte simplu şi clar: <Vom face ce nu au făcut ei>”, a arătat Dorel Constantin Dumitraş.

Candidatul UNPR pentru funcţia de primar în Moara a precizat că printre oamenii cu care a plecat la drum se regăsesc şi persoane care au expertiza de a atrage bani pentru dezvoltarea comunei. De altfel, în opinia lui Dorel Constantin Dumitraş cea mai mare problemă a comunei Moara este aceea că nu au fost atrase fonduri europene, o sursă fără de care o localitate nu se poate moderniza.

„Da, suntem capabili să atragem fonduri europene. Da, suntem capabili să readucem Moara acolo unde îi este locul. Da, avem o echipă de oameni competenţi şi valoroşi. Într-un cuvânt, echipa UNPR Moara este pregătită să câştige”, a spus Dorel Constantin Dumitraş.

Mai trebuie spus că Dorel Constantin Dumitraş se regăseşte şi pe lista de consilieri judeţeni a UNPR, pe poziţia a treia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dorel Constantin Dumitraş a plecat în cursa pentru fotoliul de primar în Moara susţinut de senatorul UNPR Mihai Neagu.
 Vizualizări articol: 4379 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Dorel Constantin Dumitraş a plecat în cursa pentru fotoliul de primar în Moara susţinut de senatorul UNPR Mihai Neagu5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei