Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 apr 2016 - Anul XXI, nr. 90 (6203)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Politic

Mircea Geoană, prezent la lansarea mai multor candidaţi PSRO Suceava pentru funcţia de primar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Partidului Social Românesc (PSRO), Mircea Geoană, a fost prezent ieri, la lansarea mai multor candidaţi ai acestei formaţiuni politice pentru funcţiile de primar ale unor localităţi din judeţ. Evenimentul a avut loc în sala mică a Casei de Cultură, în prezenţa membrilor de partid din judeţ şi a liderului PSRO Suceava, Constantin Ibănescu, acesta urmând să candideze pentru funcţia de primar al oraşului Gura Humorului.

Constantin Ibănescu i-a anunţat, în mod oficial, pe unii dintre candidaţii PSRO pentru funcţiile de primar, primul dintre aceştia fiind omul de afaceri Mihai Cîmpan, care va candida pentru Primăria Suceava. Printre candidaţii prezentaţi se mai numără cei din Vatra Dornei – Jenica Romanica, Fălticeni – Nicoleta Ungurianu, Moara – Mihai Miron, Pârteştii de Jos – Radu Sava, Fântânele – Constantin Ursache sau Siminicea – Maria Murariu.

Liderul PSRO Suceava, Constantin Ibănescu, a ţinut să le mulţumească tuturor celor care vor candida din partea acestui partid pentru curajul pe care îl au. Ibănescu a subliniat că PSRO au întâmpinat numeroase dificultăţi în ultima perioadă, fiind supus presiunilor celorlalte formaţiuni politice.

La rândul său, liderul PSRO, senatorul Mircea Geoană, a remarcat în primul rând numărul mare de femei care vor candida din partea acestui partid la alegerile locale de anul acesta. Mircea Geoană le-a transmis membrilor din judeţul Suceava că au dat dovadă de curaj atunci când „au intrat pieptiş pe un drum anevoios”, într-un partid nou. Geoană i-a încurajat pe membrii PSRO Suceava, spunându-le acestora că „dacă păstrăm acelaşi spirit ca şi până acum”, acest partid poate deveni în anul 2020 principala forţă politică a ţării „şi partidul care va marca o nouă eră de a face politică în România”. Mircea Geoană a mai declarat că partidul pe care îl conduce este independent de interesele „celor care sufocă România” şi le-a mulţumit tuturor membrilor PSRO pentru curajul de care dau dovadă făcând politică în cadrul acestei formaţiuni politice. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mircea Geoană, prezent la lansarea mai multor candidaţi PSRO Suceava pentru funcţia de primar.
 Vizualizări articol: 2912 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mircea Geoană, prezent la lansarea mai multor candidaţi PSRO Suceava pentru funcţia de primar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei