Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 apr 2016 - Anul XXI, nr. 88 (6201)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alegeri

Lungu, secondat de Doroftei, Harşovschi, dr. Irimie şi Angela Zarojanu în bătălia pentru Primăria Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primele patru locuri eligibile din lista de consilieri cu care PNL candidează pentru deliberativul municipiului Suceava la alegerile locale din 5 iunie a.c. sunt ocupate, în ordine, de actualii viceprimari Ovidiu Doroftei şi Lucian Harşovschi, de doctorul Cristian Irimie, actualmente consilier judeţean, şi de Angela Zarojanu, funcţionar public în cadrul Prefecturii Suceava. Primarul de Suceava, Ion Lungu, a declarat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că împreună cu colegii săi care vor un mandat de consilier local îşi va depune candidatura la Biroul Electoral Judeţean luni, 18 aprilie a.c..

Întrebat dacă sunt şi nume noi printre cei care se află pe lista de consilieri locali a PNL, Ion Lungu l-a amintit pe omul de afaceri sucevean Mihai Flutur.

Candidaturile pentru consiliile locale, primării şi Consiliul Judeţean se pot depune în perioada 11-26 aprilie. Candidaturile rămân definitive cel târziu în data de 4 mai. Campania electorală începe oficial vineri, 6 mai, şi se încheie sâmbătă, 4 iunie, la ora 7:00. Votul va avea loc duminică, 5 iunie, între orele 7:00 şi 21:00.

Dosarul de candidatură conţine o listă de candidaţi pentru Consiliul Local, o propunere de candidatură la primărie, copii după cartea de identitate, declaraţia de acceptare a candidaturii în patru exemplare, declaraţia de avere, de interese, pe propria răspundere, o declaraţie de renunţare la candidatură, pentru situaţia în care candidatul decide să se retragă, şi un opis centralizator al listelor de candidaţi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu, secondat de Doroftei, Harşovschi, dr. Irimie şi Angela Zarojanu în bătălia pentru Primăria Suceava.
 Vizualizări articol: 2855 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Lungu, secondat de Doroftei, Harşovschi, dr. Irimie şi Angela Zarojanu în bătălia pentru Primăria Suceava2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei