Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 apr 2016 - Anul XXI, nr. 88 (6201)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tranşant

Cătălin Miron: „Intermediarii din piaţa agroalimentară trebuie eliminaţi pentru ca rădăuţenii să nu mai cumpere produse scumpe”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Piaţa agroalimentară din centrul municipiului Rădăuţi a devenit unul dintre cele mai scumpe locuri din oraş. Din cauza intermediarilor care cresc preţurile în mod nejustificat, un număr mare de rădăuţeni preferă să plece în localităţile învecinate pentru a se aproviziona. Cătălin Miron, candidatul PNL pentru funcţia de primar în Rădăuţi, este de părere că acest atentat la buzunarul locuitorilor oraşului trebuie să înceteze într-un timp cât mai scurt.

„Piaţa agroalimentară din municipiul Rădăuţi este scăpată de sub controlul autorităților locale. Acest lucru se întâmplă din cauza lipsei de profesionalism a conducerii Primăriei Rădăuţi. Consecinţa este una nocivă pentru locuitorii oraşului. Prețurile produselor de pe piaţă sunt stabilite nu de producători, ci de câţiva intermediari care fac practic legea. Producătorii sunt izgoniți la propriu, iar rădăuţenii sunt obligaţi să cumpere produse la preţuri cu 50% mai mari decât cele din pieţele din Suceava”, a arătat Cătălin Miron.

Candidatul PNL pentru funcţia de primar în Rădăuţi a spus că această situaţie nu mai poate continua, iar promisiunea sa pentru locuitorii oraşului este aceea că va face toate demersurile pentru îndepărtarea intermediarilor.

„Zilele trecute cineva din piaţa agroalimentară mi-a povestit că este practic imposibil ca un producător să-şi vândă marfa. Vreau să le promit rădăuțenilor că după 5 iunie totul se va schimba şi nu voi mai accepta să nu avem producători la tarabele din piaţă, nu voi mai accepta să avem prețuri mai mari decât cele din piaţa de la Suceava. Fiind un om care a exercitat o funcție de autoritate publică mai bine de 20 de ani nu-i voi tolera niciodată pe cei care se consideră deasupra legii”, a declarat Cătălin Miron.

Candidatul liberalilor pentru fotoliul de primar a spus că există şi soluţii concrete pentru ca producătorii să poată intra pe piaţă şi să-şi vândă produsele la preţuri mult mai mici decât cele practicate în momentul de faţă.

„Consider că o monitorizare video a pieței agroalimentare din zona centrală este obligatorie. Totodată, voi înființa o patrulă de poliţie locală doar pentru piaţă şi tot ce reprezintă zona centrală. Pentru creșterea încrederii populației în produsele comercializate în piaţă, respectiv produsele lactate şi produsele de măcelărie, se vor face verificări periodice, prin sondaj, cu privire la calitatea produselor. Rezultatul final va fi acela că rădăuțenii vor avea în piaţă marfa producătorilor şi toate acestea la prețuri rezonabile”, a concluzionat Cătălin Miron.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălin Miron: „Intermediarii din piaţa agroalimentară trebuie eliminaţi pentru ca rădăuţenii să nu mai cumpere produse scumpe”.
 Vizualizări articol: 2381 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Cătălin Miron: „Intermediarii din piaţa agroalimentară trebuie eliminaţi pentru ca rădăuţenii să nu mai cumpere produse scumpe”3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei