Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 mar 2016 - Anul XXI, nr. 71 (6184)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Anunţ

Primarul de Pojorâta candidează pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară Suceava, Corneliu Popovici, a anunţat, ieri, în conferinţă de presă, că primarul de Pojorâta, Bogdan Codreanu, candidează la alegerile locale din 5 iunie a.c. atât pentru un nou mandat de primar la Pojorâta, cât şi la Consiliul Judeţean Suceava, din prima poziţie pe lista de candidaţi. Popovici l-a prezentat pe Codreanu drept ”un candidat tânăr, energic, competent, apreciat şi respectat de comunităţile din zona de munte”, care poate promova un nou model de administraţie publică. ”Singura posibilitate ca un preşedinte de consiliu judeţean să înţeleagă exact cu ce probleme se confruntă primarii este ca unul dintre ei să acceadă în funcţie”, a spus preşedintele PMP Suceava, Corneliu Popovici.

Bogdan Codreanu s-a declarat onorat de alegerea Organizaţiei Judeţene Suceava a PMP, ca el să fie cel care va deschide lista de candidaţi la Consiliul Judeţean Suceava, şi s-a arătat încrezător în şansele de a câştiga funcţia de preşedinte al CJ. Întrebat pentru care dintre funcţii va opta, în cazul în care câştigă alegerile la Primăria Pojorâta şi calculele post-alegeri vor arăta că ar putea câştiga mandatul de preşedinte al deliberativului judeţean, Bogdan Codreanu a răspuns că va renunţa la mandatul de primar.

Consiliul Judeţean Suceava este format din 37 de consilieri, iar preşedintele se alege indirect, dintre aceştia, cu majoritate simplă, jumătate plus unu. Pragul de 5%, obligatoriu pentru un partid ca să acceadă în Consiliul Judeţean, înseamnă două mandate de consilier. Când a fost întrebat pe ce formaţiune politică mizează PMP pentru a asigura cele 19 voturi minime necesare alegerii lui Bogdan Codreanu în funcţia de preşedinte CJ, Corneliu Popovici a răspuns: ”nu mizăm pe nici un sprijin, de la nici un partid. Fiecare are drumul lui. Noi mizăm pe electorat şi pe oamenii din administraţie”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul de Pojorâta candidează pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava.
 Vizualizări articol: 1917 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Primarul de Pojorâta candidează pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pasca fără aluat Pentru cei ce sărbătoresc în curând Paștele, dar au prea puțin timp la dispoziție pentru a prepara pasca după rețete mai complicate, varianta fără aluat este o alternativă mai rapidă, dar deosebit de gustoasăAvem nevoie de:800 g... Citeşte