Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 mar 2016 - Anul XXI, nr. 71 (6184)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Susţinere

Candidatura lui Cătălin Nechifor la preşedinţia CJ Suceava, validată ieri de PSD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Biroul Permanent Judeţean al PSD Suceava a validat, ieri, candidatura preşedintelui organizaţiei judeţene a social-democraţilor suceveni, Cătălin Nechifor, pentru un nou mandat la conducerea Consiliului Judeţean Suceava.

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava, senatorul Ovidiu Donţu, ne-a declarat, după şedinţă, că decizia organizaţiei judeţene a fost transmisă Biroului Permanent Naţional pentru validare.

În acelaşi timp, senatorul Donţu s-a declarat nemulţumit de atitudinea faţă de PSD a preşedintelui ALDE Suceava, deputatul Ștefan Alexandru Băişanu.

Donţu apreciază că Băişanu a procedat incorect atât prin acceptarea ca membru ALDE a unui consilier judeţean care tocmai a demisionat din PSD, cât şi prin supraaprecierea capitalului electoral pe care susţine că îl are.

”Nu este corect ceea ce face domnul Băişanu, având în vedere că avem un protocol şi un acord de colaborare în Parlament. El încearcă să se supraaprecieze în calitate de candidat pe municipiul Suceava inducând în eroare electoratul, că ar avea susţinerea PSD. Asta nu se va întâmpla pentru că PSD are un candidat propriu, un proiect care este pregătit de 4 ani, validat de conducerea centrală şi care este mult mai bine poziţionat decât candidatul ALDE. De asemenea, nu mi se pare moral că a acceptat în partid un consilier judeţean care tocmai a demisionat din PSD, ba îl mai anunţă şi candidat de primar”, a arătat liderul PSD.

Ovidiu Donţu a mai spus că deşi acordul de cooperare dintre PSD şi ALDE nu prevede în mod expres interdicţia de transfer de membri de la un partid la altul, ”corect şi moral” ar fi ca acestea să nu existe. Mai menţionăm că în cadrul BPJ s-a mai decis ca deputatul Ioan Stan să coordoneze activităţile premergătoare campaniei electorale, până la revenirea în activitate a preşedintelui PSD Suceava. Deputatul Ioan Stan ne-a mai declarat aseară că va candida pentru un mandat de consilier judeţean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidatura lui Cătălin Nechifor la preşedinţia CJ Suceava, validată ieri de PSD.
 Vizualizări articol: 1741 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Candidatura lui Cătălin Nechifor la preşedinţia CJ Suceava, validată ieri de PSD1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vaiiiii trimis de
(26 mar 2016, 05:38:05
Sa mai cheltuie milioane de euro pentru a reface un aeroport INTERNATIONAL fara curse in Europa,caci turistii si prostii ce lucreaza acolo vor veni in frumoasa noasrta Bucovina... cu caruta...ca de ...e traditional...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pasca fără aluat Pentru cei ce sărbătoresc în curând Paștele, dar au prea puțin timp la dispoziție pentru a prepara pasca după rețete mai complicate, varianta fără aluat este o alternativă mai rapidă, dar deosebit de gustoasăAvem nevoie de:800 g... Citeşte