Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 feb 2016 - Anul XXI, nr. 26 (6139)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nemulţumire

Membrii Biroului Politic Judeţean al UNPR Suceava au demisionat în masă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

UNPR Suceava se confruntă cu un val de demisii, după ce aproape toată conducerea judeţeană a decis să părăsească această formaţiune politică. După demisia de vinerea trecută a preşedintelui executiv al UNPR Suceava, Cătălina Vartic, în cursul zilei de ieri a fost anunţată demisia oficială a aproape întreg Biroul Politic Judeţean al organizaţiei judeţene. Anunţul oficial a fost făcut de fostul vicepreşedinte UNPR Suceava Ovidiu Tudorici, care a declarat că toţi cei 17 membri aleşi ai Biroului Politic Judeţean au decis să demisioneze în bloc. „Având în vedere că nici una din problemele semnalate de noi într-o rezoluţie transmisă în luna decembrie 2015 conducerii centrale a UNPR nu a fost rezolvată până la această dată, membrii aleşi ai Biroului Politic Judeţean al UNPR Suceava au hotărât să demisioneze. Este un gest firesc şi normal, ţinând cont de faptul că membrii UNPR şi-au propus ca obiectiv obţinerea unui procent de 10% la alegerile locale, obiectiv ce nu poate fi atins în actuala formulă de la UNPR Suceava”, a explicat Ovidiu Tudorici. El a amintit că la finalul anului trecut, progresiştii suceveni au trimis către conducerea centrală a partidului o rezoluţie a Biroului Politic Judeţean în care era exprimată dorinţa de îmbunătăţire a activităţii filialei şi sprijin în finalizarea procesului de fuziune cu PP-DD, însă solicitările au rămas fără răspuns.

Ovidiu Tudorici a arătat că la conducerea UNPR Suceava a mai rămas preşedintele organizaţiei judeţene, senatorul Mihai Neagu, „şi probabil o doamnă care a venit de la PP-DD”. Ovidiu Tudorici ne-a declarat că din discuţiile pe care le-a avut cu membri ai UNPR din judeţul Suceava, este foarte posibil ca numărul demisiilor din partid să crească în zilele următoare. „Vreau să le mulţumim tuturor colegilor pentru încrederea acordată în ultimii cinci ani, timp în care am fost împreună şi la bine, şi la greu, dovedind astfel că la Suceava este mai mult decât o structură de partid, este o familie”, a mai spus fostul vicepreşedinte al UNPR Suceava.

Reamintim că la finalul săptămânii trecute, preşedintele executiv al UNPR Suceava, Cătălina Vartic, a demisionat din partid, la şedinţa Comitetului Executiv Naţional care a avut loc la Braşov. Cătălina Vartic este cea care în urmă cu cinci ani a înfiinţat UNPR Suceava, conducând organizaţia până  când a fost înlocuită din funcţie cu senatorul Mihai Neagu. După ce a demisionat, Cătălina Vartic a precizat că ţinta electorală de 15% la alegerile locale propusă de Mihai Neagu este una nerealistă.

 

Liderul UNPR Suceava se declară surprins de gestul foştilor săi colegi de partid

Contactat telefonic, liderul UNPR Suceava, senatorul Mihai Neagu, ne-a declarat că nu se aştepta la acest val de demisii. „Am rămas surprins oarecum de această veste. Nu eram în nici un fel pregătit să aflu despre demisia doamnei Vartic. Dacă ea a făcut-o, eu ce pot să comentez? Este un gest unilateral, pe care îl respect. În ceea ce-i priveşte pe cei 17 membri din Biroul Politic Judeţean, mă gândesc că au avut aceeaşi conduită ca şi doamna Vartic”, a spus Neagu. Cât priveşte procentul de 15 pe care UNPR ar putea să-l obţină la alegerile locale de anul acesta, Mihai Neagu a spus că aceasta este o ţintă realistă. „Procentul pe care eu l-am anunţat la Braşov a fost bazat pe un trend pozitiv pe care se află UNPR la Suceava. Personal mă gândesc că a declara ceva pozitiv nu este în măsură să ducă la o atitudine distructivă. Nu poţi lăsa partidul înainte cu două luni de alegerile locale. Este posibil ca această chestiune să fi avut la bază o hotărâre mai demult luată de toţi cei care au demisionat”, a precizat liderul UNPR Suceava. El a adăugat că toţi cei care au rămas în UNPR Suceava vor strânge rândurile şi se vor mobiliza „pentru a trece de acest inconvenient care s-a creat”. „În concluzie partidul îşi va atinge scopurile pe care şi le-a propus indiferent de atitudinea fugarilor”, a încheiat Neagu.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Membrii Biroului Politic Judeţean al UNPR Suceava au demisionat în masă.
 Vizualizări articol: 2479 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Membrii Biroului Politic Judeţean al UNPR Suceava au demisionat în masă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Concentrat de legume fără conservanți Dacă a devenit o obișnuință folosirea cubulețelor de concentrat la pregătirea oricărei ciorbe sau în sosuri, dar ne dorim să evităm grămada de chimicale cu care multe dintre aceste produse sunt ”îmbogățite”, putem recurge la... Citeşte