Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 ian 2016 - Anul XXI, nr. 24 (6137)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alegeri

Liderul Mişcării Populare Suceava a anunţat candidaţii pentru primăriile din opt oraşe şi municipii sucevene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a Mişcării Populare, Corneliu Popovici, a anunţat ieri, în mod oficial, candidaţii acestui partid pentru funcţiile de primar din zece municipii şi oraşe ale judeţului. Corneliu Popovici a precizat că toate aceste candidaturi au fost validate în data de 16 ianuarie a.c. în Consiliul Naţional al Mişcării Populare. Popovici a amintit în primul rând de candidatura lui Marian Andronache pentru Primăria Suceava, fiind convins că acesta va câştiga funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ. „Cred în reuşita lui. Avem la Suceava o echipă nouă în politică, iar rezultatul nostru la alegerile locale va fi cel pe care contăm. Iar cu anunţarea domnului Marian Andronache am vrut să înlăturăm orice comentariu referitor la această candidatură”, a spus Corneliu Popovici.

El a precizat că pentru Primăria Fălticeni, Mişcarea Populară îl va avea candidat pe inginerul agronom Pavel Onea, în vârstă de 46 de ani. Corneliu Popovici a precizat că acesta este un om de afaceri local din domeniul pomicol, ministrul Agriculturii acordându-i acestuia în anul 2015 diploma de „pomicultorul anului”. Liderul MP Suceava a adăugat că pentru Primăria Vatra Dornei a fost validată candidatura lui Cătălin Ursache, de 46 de ani, de profesie inginer silvic. Popovici a spus că acesta are în momentul de faţă o afacere în domeniului turismului ecvestru, iar în trecut a locuit şapte ani în Statele Unite ale Americii şi a fost implicat în mai multe proiecte de voluntariat, unul dintre acestea fiind sub coordonarea Casei Regale a Marii Britanii.

Corneliu Popovici a spus că un alt oraş unde a fost stabilită candidatura este Frasin, acolo unde MP Suceava îl va avea drept candidat pe Florin Niisceac, în vârstă de 31 de ani, specialist în ştiinţe politice, el având şi un doctorat în dezvoltare instituţională. Popovici a declarat că acesta a decis să revină în localitatea natală pentru a pune umărul la dezvoltarea oraşului Frasin, după ce până în momentul de faţă a studiat în Ucraina şi Germania, fiind implicat în diverse proiecte de cercetare ştiinţifică.

Liderul Mişcării Populare Suceava a mai spus că în oraşul Dolhasca, candidatul acestui partid va fi Ioan Creţu, de 54 de ani, care lucrează în domeniul căilor ferate, în timp ce pentru Primăria Milişăuţi a fost validată candidatura omului de afaceri Ioan Hreniuc. Ultimele două oraşe pentru care au fost validate candidaturile sunt Solca, unde Mişcarea Populară va miza pe juristul Teodora Ţehanciuc, şi Cajvana, acolo unde va candida omul de afaceri Gheorghe Jucan.

Corneliu Popovici a precizat că în scurt timp vor fi stabilite şi candidaturile pentru primăriile din Câmpulung Moldovenesc şi Rădăuţi. El a spus că la Rădăuţi este posibil să candideze un tânăr care locuieşte în Italia.

Corneliu Popovici a mai arătat că săptămâna viitoare, Colegiul Judeţean al Mişcării Populare Suceava ar urma să valideze candidaturile din 62 de localităţi ale judeţului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liderul Mişcării Populare Suceava a anunţat candidaţii pentru primăriile din opt oraşe şi municipii sucevene.
 Vizualizări articol: 4728 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Liderul Mişcării Populare Suceava a anunţat candidaţii pentru primăriile din opt oraşe şi municipii sucevene4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Varză ca la Cluj Se crede încă, în mod greșit, că varza preparată ” a la Cluj” ar fi doar o versiune de ”sarmale leneșe”. Cine încearcă însă măcar o dată acest deliciu românesc veritabil din Ardeal, va descoperi... Citeşte