Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 ian 2016 - Anul XXI, nr. 10 (6123)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Orientare politică

Lungu: „Mai devreme sau mai târziu mă voi întoarce în PNL”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul independent al Sucevei, Ion Lungu, şi-a anunţat ieri intenţia de a reveni cândva în PNL, partid a cărui filială la Suceava a şi a condus-o timp de mai mulţi ani. Lungu a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că în ciuda faptului că actualii lideri ai PNL Suceava, Gheorghe Flutur şi Ioan Balan, se dezic de el, în momentul în care va găsi ”conjunctura potrivită”, se va întoarce în echipa liberalilor. ”Eu sunt un om de dreapta, sunt un om ataşat de PNL, visul meu este să mă întorc în PNL şi, chiar dacă azi se dezic unii de mine, mai devreme sau mai târziu eu mă voi întoarce în PNL. Aştept momentul oportun. Eu am intrat în politică în PNL, iar unii care sunt de jumătate de an în PNL se dau mai PNL-işti ca mine. Am fost în PNL zece ani de zile, am fost preşedinte la municipiu, am fost preşedinte la judeţ, am făcut eforturi, am ţinut vremuri bune acest partid în spate, pe româneşte. Să nu uităm că sunt mai vechi decât cei care se dezic azi de mine în Partidul Naţional Liberal”, a declarat Ion Lungu.

 

”Visul meu este ca mai devreme sau mai târziu să mă întorc în PNL şi mă voi întoarce într-o zi”

El s-a declarat surprins de declaraţiile recente ale senatorului Gheorghe Flutur, a cărui candidatură la Consiliul Judeţean Suceava a anunţat că o susţine, dar a spus că nu este supărat pe el.

”Nu vreau să comentez prea mult. Este o situaţie destul de jenantă, dar eu nu sunt supărat nici pe domnul Flutur, nici pe PNL. Suntem într-o fază în care fiecare îşi joacă şansele lui. Cu toate speculaţiile care au fost, cu toate situaţiile care s-au întâmplat, să nu uităm că, dacă am luat nişte decizii, nu le-am luat pentru mine personal, ci pentru suceveni. Deciziile pe care le-am luat au fost benefice sucevenilor şi datorită acestor decizii au mai venit la primărie vreo 20 de milioane de euro. Este o declaraţie făcută într-un moment de oportunitate pentru ei, nu sunt supărat pe ei. Visul meu este ca mai devreme sau mai târziu să mă întorc în PNL şi mă voi întoarce într-o zi, numai că trebuie să găsim conjunctura potrivită. Am intrat în politică în PNL şi vreau să ies din politică tot în PNL”, a arătat Lungu.

În ceea ce priveşte candidatura sa pentru al patrulea mandat de primar de Suceava, Ion Lungu a spus că va anunţa ”la momentul potrivit” dacă se înscrie sau nu în cursa electorală din acest an.

Primarul de Suceava a fost membru PNL până în 2008, când a demisionat şi a candidat pentru un nou mandat de primar din partea fostului PDL. Înaintea alegerilor prezidenţiale din 2014, a demisionat din PDL şi s-a declarat independent politic. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu: „Mai devreme sau mai târziu mă voi întoarce în PNL”.
 Vizualizări articol: 2133 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 5 voturi
Lungu: „Mai devreme sau mai târziu mă voi întoarce în PNL”1.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Serios? trimis de
(14 ian 2016, 19:16:12
domnul ( si exagerez cand spun - domn-) ne ia de prosti, dupa 12 ani de mandat in care familia domniei sale s-a imbogatit peste masura, si asta din "salariul"de primar are nesimtirea sa spuna ca vai doamne ce liberal e el.......... acuma serios, chiar crezi ca cei de la PNL au uitat de marea ta isprava si cum te-ai cocotat pe bannerele cu Ponta?
2.   Serios? trimis de
(14 ian 2016, 19:19:49
aha , si cumva membrii pnl au uitat ca tu te-ai afisat pe bannere cu nechifor si cu ponta sau cum?
3.   Sa fie sanatos... trimis de
(14 ian 2016, 21:23:17
Sa fie sanatos sa poata sa faca pirnaie!De altfel noi de mult l-am trimis la origini!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Bulz Bulzul este mâncarea cea mai solicitată de turiștii care vizitează stânele turistice. Boțul de mămăligă umplut cu brânză se face în multe variante, I se pot adăuga fel de fel de ”îmbunătățiri”, dar cea mai... Citeşte