Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 oct 2015 - Anul XX, nr. 249 (6061)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Punct de vedere

Cătălin Miron: „Bufoniada marca PSD Rădăuţi trebuie să înceteze”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cătălin Miron, candidatul PNL pentru Primăria Rădăuţi, a criticat în termeni duri circul electoral al social-democraţilor. El consideră că dacă s-a dorit umilirea unui întreg oraş acest lucru s-a realizat cu vârf şi îndesat pentru că altfel nu se poate explica vizita ministrului Fondurilor Europene într-un oraş în care investiţiile din aceste surse sunt ca şi inexistente.

„Sâmbătă, 24 octombrie, a fost mare sărbătoare în organizaţia PSD Rădăuţi. Ministrul Fondurilor Europene, în prezenţa oficialităţilor oraşului, a participat la o acţiune demonstrativă cu dotări obţinute prin fonduri europene, printre care şi o autoşenilată mică. Dar, domnul ministru, văzând cum arată străzile din municipiul Rădăuţi, a apreciat că toţi locuitorii oraşului au nevoie de câte o autoşenilată mică. Dar până atunci aceasta va fi împrumutată doar la SC Servicii Comunale SA ca imediat după terminarea orelor de program, după cum <corect> ne-a informat domnul director, reprezentanţii PSD să se plimbe în mare viteză pe străzile semipietruite din Rădăuţi”, a arătat Cătălin Miron.

În opinia candidatului liberal pentru postul de primar în Rădăuţi, circul electoral de sâmbătă nu este decât preludiul pentru ceea ce va urma în perioada următoare. Totuşi, Cătălin Miron crede că locuitorii din Rădăuţi au capacitatea de a discerne totul.

„Cine spunea că în oraşul nostru nu este teatru se înşală amarnic. Da, într-adevăr, nu avem artişti, ci doar bufoni. Dacă nu am fi noi, rădăuţenii, beneficiarii direcţi ai acestui spectacol ne-am amuza de ridicolul la care s-au expus autorităţile. Dar vedem astăzi consecinţele circului politico-administrativ pe care-l trăim zi de zi: un oraş cenuşiu, fără prezent. Oare ei vor să fie altfel? Bineînţeles că nu. Strategia este perfectă, este marcă înregistrată PSD. Iarna aceasta va fi căldură în apartamente, apă caldă, iar înainte de alegeri marea asfaltare a oraşului. Succes electoral 100%. Dar... ghinion. Rădăuţenii vor avea de această dată alternativă. Vor avea programe de dezvoltare, atât locală cât şi regională, pentru că noi, liberalii, avem credinţa că rădăuţenii au dreptul la normalitate. Şi, de ce nu, la un oraş care poate fi asemănător cu orice oraş european”, a conchis Cătălin Miron.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălin Miron: „Bufoniada marca PSD Rădăuţi trebuie să înceteze”.
 Vizualizări articol: 1922 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Cătălin Miron: „Bufoniada marca PSD Rădăuţi trebuie să înceteze”5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei