Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 oct 2015 - Anul XX, nr. 247 (6059)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Atac

Flutur susţine că Guvernul PSD se pregăteşte de ”shopping electoral”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Secretarul general al PNL, senatorul de Suceava Gheorghe Flutur, solicită Guvernului PSD să realizeze în mod transparent şi obiectiv rectificarea bugetară din această lună şi să ţină cont de propunerile primarilor şi ale reprezentanţilor structurilor asociative ale comunelor, oraşelor şi municipiilor. Flutur crede că PSD va continuacumpărarea primarilor prin alocări bugetare şi a acuzat  Guvernul că se pregăteşte de ”shopping electoral”. ”În discuţii cu primari şi în cadrul unor dezbateri pe administraţie locală am constatat cu regret că Guvernul PSD continuă aceleaşi practici inadmisibile în relaţia cu aleşii locali. PSD continuă să folosească cumpărarea, forţarea şi mituirea aleşilor locali în teritoriu, care să aducă voturi pentru PSD. Strategia PSD este aceea de a subordona complet administraţia locală prin condiţionarea oferirii de fonduri, astfel încât primarii trecuţi la PSD să fie răsplătiţi şi să candideze pentru PSD la alegerile din vara lui 2016. PSD vede în localele din 2016 singura şansă de a se menţine la putere şi pentru acest obiectiv este în stare să calce în picioare toate normele constituţionale şi legale. Se încearcă să se securizeze fidelitatea primarilor PSD prin fonduri guvernamentale şi să se atragă alţii, cărora li se promit noi proiecte şi privilegii. Aceste măsuri sunt mere otrăvite oferite aleşilor locali. PSD ar putea contamina astfel întreaga administraţie publică locală din România, cu efecte negative asupra comunităţilor locale, asupra vieţii de zi cu zi a românilor”, a declarat Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur susţine că Guvernul PSD se pregăteşte de ”shopping electoral”.
 Vizualizări articol: 979 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur susţine că Guvernul PSD se pregăteşte de ”shopping electoral”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei