Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 oct 2015 - Anul XX, nr. 239 (6051)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Presiunea sondajului

Petru Carcalete s-a retras din cursa pentru Primăria Rădăuţi. Cătălin Miron, singurul candidat din partea PNL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrurile s-au limpezit ieri în cadrul PNL Rădăuţi în ceea ce priveşte numele candidatului cu care partidul va merge la alegerile locale de anul viitor.

Potrivit unei decizii care s-a luat în cadrul Biroului Permanent Judeţean Suceava al PNL, în localităţile în care existau mai mulţi posibili candidaţi urma să se realizeze un sondaj de opinie. Pentru a nu exista discuţii contradictorii, a fost aleasă o firmă specializată, agreată de conducerea centrală a partidului.

Ieri la amiază a fost termenul limită la care se putea încheia contractul cu firma de sondaj agreată de liberali, în caz contrar urmând ca această cercetare ştiinţifică să nu se mai deruleze.

La Rădăuţi, acolo unde existau două posibile candidaturi, lucrurile par să se fi tranşat în favoarea lui Cătălin Miron. Acesta va fi candidatul PNL pentru funcţia de primar în Rădăuţi după ce Petru Carcalete a declarat non-combat şi a preferat să nu participe la acest sondaj.

Surse din conducerea centrală a PNL au confirmat că sondajul de opinie de la Rădăuţi a picat, iar singurul candidat este Cătălin Miron.

Contactat telefonic, Miron a precizat că nu are nici un fel de problemă în a fi cercetat sociologic şi a mărturisit că singurul arbitru este electoratul, mai exact rădăuţenii care vor ieşi la vot şi care trebuie să-l aleagă pe cel mai bun dintre candidaţi.

„Este cert că la Rădăuţi este foarte mult de muncă după ani de stagnare şi probleme care au blocat pur şi simplu activitatea administrativă din oraş. Am convingerea şi puterea de a veni cu idei şi proiecte care să ajute întreaga comunitate locală. Rădăuţiul merită şi trebuie să-şi recapete înflorirea de altădată, dar la un nivel nou, unul european”, a declarat Cătălin Miron.

Fost executor judecătoresc începând cu anul 1994 până acum câteva săptămâni, când s-a suspendat din activitate, Cătălin Miron are 42 de ani, iar întreaga sa activitate s-a caracterizat prin echilibru şi discreţie. Cătălin Miron nu a mai cochetat cu politica şi face parte din noul val, având relaţii foarte apropiate cu oamenii cu greutate din PNL, inclusiv din rândul potenţialilor viitori miniştri, o bilă albă în eventualitatea unui trident liberal la putere, respectiv Guvern-Consiliul Judeţean Suceava-Primăria Rădăuţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Petru Carcalete s-a retras din cursa pentru Primăria Rădăuţi. Cătălin Miron, singurul candidat din partea PNL.
 Vizualizări articol: 2370 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Petru Carcalete s-a retras din cursa pentru Primăria Rădăuţi. Cătălin Miron, singurul candidat din partea PNL2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tridentul liberal ! trimis de
(14 oct 2015, 16:17:37
Pasarea malai viseaza .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei