Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 oct 2015 - Anul XX, nr. 236 (6048)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Hotărâre

Pardău: ”Nu concep să pierdem Primăria Suceava”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

”Nu concep să pierdem Primăria Suceava”. Declarația a fost făcută de copreşedintele Organizației Județene a PNL, deputatul Dumitru Pardău, în cadrul unei conferințe de presă la care a participat alături de copreşedintele Gheorghe Flutur. ”Cel care va fi candidatul nostru în urma sondajului de opinie va câştiga primăria”, este convins Pardău. El a subliniat că în sondaj sunt incluşi deputaţii Ioan Balan şi Alexandru Băişanu. La rândul său, copreşedintele Organizației Județene a PNL, senatorul Gheorghe Flutur, a spus că speră ca sondajul pentru desemnarea candidatului PNL la Primăria Suceava să fie finalizat într-o lună. ”Avem nişte proceduri interne pe care trebuie să le parcurgem. Sondajul va fi cel care va decide candidatul. Sondajul este făcut profesionist de un institut național de sondare a opiniei publice”, a spus Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pardău: ”Nu concep să pierdem Primăria Suceava”.
 Vizualizări articol: 2105 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 7 voturi
Pardău: ”Nu concep să pierdem Primăria Suceava”3.957

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Și marmota învelea ciocolată... trimis de
(10 oct 2015, 11:23:00
... iar ursul, purtând cască bortilită de ciclist, agita polobocul cu lapte Milka de curoare mov, făcând grass-surfing având drept placă propria dermă a kurului!

Ian să dăm căutare pe goagăl vanghelian, pe site-ul becparlamentare 2012, despre rezultatele alegerilor din Colegiul uninominal nr. 2 Senat:
iaca poznă:
- număr total voturi valabil esprimate - 70.146
din care
- Brădățan Tiberius-Marius - 34.312
- Flutur Gheorghe - 29.934
- Restul - Resturi.

Adicătelea, dacă piesiedie iese la înaintare cu doctorul Brădățan, deja încep să am accese de râs cu sughiț față de utopicele obiective ale Noului PDL constituit în ceea ce în presa centrală (cea MARE și SERIOASĂ) este cunoscut sub eufemismul de „Partidul Miau”. *
Apăi, dacă Brădățan a fost în stare să-l devanseze pe Cneazul Aviarelor - Flutur, îmi închipui că va triumfa în pas de defilare, în sunet „en fanfare”, în competiție cu un contracandidat mai mult decât mediocru de talia lui Bălan, cu grave lacune legislative și înconjurat de un grup de yesmeni aidoma de superficiali și nepregătiți profesional.

Așa că, sfatul meu de deșcă betrână într-ale prophecyilor și prognozelor, ar fi ca PSD să lanseze cât mai degrabă candidatura lui Brădățan la Primăria Țărănoaiei Sucevei (c-ăla mun'cipiu, la cum arată după 12 ani se satrapie potrocalie, numai Țărănoaie poate fi denumită).

Dom' Brădățan, (uăi doctore), STAND UP AND FIGHT!
Dacă n-ai motivație și imbold, cetește în scrierile lui Titus Livius despre exemplarul devotament al patricianului Lucius Quinctius Cincinnatus.
Lucius sau Tiberius, tot cam pe aclo e.
-----
p.s. n-am absolut nimică cu cei din Partidul Miau, dară așa am Io* chef să fac tot posibilul ca dezideratul celor de la Manipulatorul de Suceava să nu se îndeplinească și să-și muște mânurile de ciudă.nail biting
2.   Wolf, trimis de
(10 oct 2015, 20:06:45
Che significa „într-o relație complicată” ? Per caso, puttana troia ?
Si trovano al museo ?
2.1  RE: Wolf, trimis de
(11 oct 2015, 13:43:22
Deh, măi Duha, astă opțiune a statusului matrimonial a fost introdusă de Țuchemberg, la cererea expresă a Vaticanului, ca să aibă și Papa ce trece în profilul său FB.hee hee
În cazul Adelei Pamelei (care ar trebui să-și schimbe usernamele în Adela Pavela - în semn de omagiu la adresa milioardelor de pavele rășchirate în Țărănoaia Sucevei și toate de producție Symmetrică), ei bine, pentru Adela Pavela înseamnă cam așa:
- adicătelea iea n-o reușit încă să-și ieie, cu acte de intabulare, un coleg în rubricile certificatului de cositorie, astfel încât, la interpelările insidioase ale prietenelor referitoare la cum e după măritiș față de înainte, să răspundă cu nonșalanță „Tot ca înainte, numai că mai rar.”
Tot din acest status conjugal rezultă și o subliminală transmitere a unei disponibilități înspre sporturile extreme din categoria aventura cunoașterii: gang-bang, swing, orgy sau DP.
Căci, „relația complicată” denotă un status erotic asemănător celui al unei vaci: mulsă de trei ori pe zi și [beep]-ută o dată pe an.
Analog, se poate restrânge standardul la etalonul lunar al ridicării salariului de la Muzeul Bucovinei: al iei liubovnik o mulge (tapează) de parale e trei ori pe zi și o ciufulește doar o dată pe lună, în ziua de soldă.

Însă, aceste considerente anterior menționate ar fi valabile doar dacă Adela Pavela ar fi purtătoare îndătinată de pisicuță.
WRONG!
Meșteșugul postăcelii lozincarde de partid, efectuat în travestiul unui profil de mulliere E FUMAT DE MULTIȘOR, cam de pe timpul răscoalei Maccabeilor.
Din asta se înțelege că Adela Pavela de fapt este un moșulică mititel și chelios, crăcănat și obez, care freacă buha toată ziua, mutând 2 hâtrii, trei lulele și surcele în slujba sinecură cu care l-o căpătuit piedielieul la Muzeul Bucovinei.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei