Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 sep 2015 - Anul XX, nr. 225 (6037)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nemulţumire

Zeci de primari PSD se răzvrătesc împotriva prefectului Constantin Harasim

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Câteva zeci de primari suceveni PSD se răzvrătesc împotriva prefectului judeţului Suceava, Constantin Harasim, nemulţumiţi de activitatea instituţiei pe care acesta o conduce în verificarea legalităţii hotărârilor emise de Consiliile Locale pentru închirierea păşunilor. În cadrul Consiliului Judeţean al PSD Suceava, primarul comunei Forăşti, Brăduţ Avrămia, a anunţat că vorbeşte în numele a 20 de primari social-democraţi care au probleme cu Prefectura Suceava, în sensul legalităţii hotărârilor şi actelor administrative emise de primării.

Brăduţ Avrămia a explicat că deşi cele 20 de primării au finalizat licitaţiile pentru închirierea păşunilor în urmă cu circa şase luni, Prefectura le trimite acum înştiinţări că documentele în baza cărora acestea au fost organizate nu ar fi în regulă. „Acum ne vin înapoi documentele şi ni se spune că nu e bun planul amenajistic sau nu mai ştiu ce. Asta după şase luni de la organizarea licitaţiilor”, a spus primarul din Forăşti, el atrăgând atenţia că cei care au câştigat licitaţiile au deja încheiate contractele pentru suprafeţele de păşuni pe care le-au închiriat. Brăduţ Avrămia a solicitat organizarea unei întâlniri la care să participe conducerea Prefecturii, primarii şi secretarii localităţilor, în cadrul căreia să fie lămurite toate aceste probleme. „M-am interesat şi la alţi colegi, din alte judeţe, şi nu prea se întâmplă acelaşi lucru. Şi nu ştiu de ce se întâmplă aici la noi”, a mai precizat Avrămia.

La rândul său, preşedintele PSD Suceava şi şeful Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a întrebat de ce hotărârile pe care Consiliile Locale le-au adoptat în primăvara acestui an, în urma unei discuţii cu prefectul, nu mai sunt bune în momentul de faţă. „Săptămâna viitoare voi discuta cu prioritate cu domnul prefect, deşi nu ţine de Consiliul Judeţean chestiunea asta, pentru a avea o întâlnire şi să ne lămurim. Pentru că dacă nu reglăm lucrurile acestea, nu putem spune într-o zi da, şi într-o zi ba”, a încheiat Nechifor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zeci de primari PSD se răzvrătesc împotriva prefectului Constantin Harasim.
 Vizualizări articol: 2632 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zeci de primari PSD se răzvrătesc împotriva prefectului Constantin Harasim0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei