Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 sep 2015 - Anul XX, nr. 218 (6030)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alegeri

Mişu Gafencu este noul preşedinte al Organizaţiei de Pensionari a PSD Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fostul adjunct al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, Mişu Gafencu, este noul preşedinte al Organizaţiei de Pensionari a Partidului Social Democrat Suceava. Conferinţa judeţeană de alegeri a avut loc în cursul zilei de miercuri, în sala mică a Casei de Cultură Suceava, la şedinţă fiind prezenţi preşedintele executiv al PSD Suceava, senatorul Ovidiu Donţu, precum şi vicepreşedintele social-democraţilor suceveni, senatorul Neculai Bereanu.

În cadrul şedinţei, preşedintele în funcţie, Dumitru Ibănescu, a prezentat raportul privind activitatea Organizaţiei Judeţene a Pensionarilor din PSD Suceava pentru perioada ianuarie 2013 – septembrie 2015. Dumitru Ibănescu a ţinut să evidenţieze acţiunile politice şi organizatorice derulate cu scopul susţinerii OPSD, atât în campaniile electorale din ultimii doi ani, cât şi în toate celelalte activităţi. De asemenea, s-a insistat asupra acţiunilor iniţiate şi derulate de OPSD pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă persoanele vârstnice din judeţul Suceava.

„S-au readus în atenţie măsurile luate de guvernul condus de Victor Ponta în sprijinul pensionarilor: indexarea anuală a pensiilor conform prevederilor legale, mărirea plafonului pensiilor sociale la 400 de lei, amnistia fiscală pentru mai multe categorii sociale, inclusiv pensionari, returnarea banilor reţinuţi ilegal de la pensionari la plata CAS, reducerea TVA la produsele alimentare, precum şi înlăturarea restricţiei privind posibilitatea cumulării pensiei cu salariul”, se precizează într-un comunicat de presă al PSD Suceava.

Pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei de Pensionari a PSD Suceava şi-au depus candidaturile Dumitru Ibănescu şi Mişu Gafencu, acesta din urmă ieşind câştigător, în urma votului exprimat, al mandatului de conducere a OPSD Suceava pentru următorii patru ani. Noul Birou de conducere ales va avea 20 de membri, respectiv nouă vicepreşedinţi, un secretar, un trezorier şi nouă membri.

Noul preşedinte al OPSD Suceava, Mişu Gafencu, este absolvent al Facultăţii de Drept, a fost ofiţer de poliţie şi adjunct al IPJ Suceava, având şi funcţia de consilier judeţean. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mişu Gafencu este noul preşedinte al Organizaţiei de Pensionari a PSD Suceava.
 Vizualizări articol: 2459 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.7 din 3 voturi
Mişu Gafencu este noul preşedinte al Organizaţiei de Pensionari a PSD Suceava1.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei