Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 sep 2015 - Anul XX, nr. 211 (6023)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Noua conducere judeţeană a fostului PNL Suceava îşi va prelua atribuţiile la începutul săptămânii viitoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Noul Birou Permanent Judeţean al fostului PNL Suceava se va întruni pentru prima dată la începutul săptămânii viitoare. Liberalii suceveni din fostul PNL, cel de dinaintea fuziunii cu PDL, au începând de miercurea aceasta o nouă conducere, după ce deputatul Alexandru Băişanu a fost demis din funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene, iar fostul Birou Permanent Judeţean a fost dizolvat.

Actualul preşedinte al fostului PNL Suceava, deputatul Dumitru Pardău, ne-a declarat în cursul zilei de ieri că noul Birou Permanent Judeţean va fi convocat „cât de repede”. Dumitru Pardău a precizat că în momentul de faţă are discuţii cu liberalii din toate zonele judeţului, urmând ca noul Birou Permanent Judeţean să fie convocat la începutul săptămânii viitoare, luni sau marţi. În cadrul şedinţei urmează să fie stabiliţi şi reprezentanţii fostului PNL în Comitetul Judeţean Executiv al noului PNL, format în urma fuziunii cu PDL.

Dumitru Pardău a mai precizat că tot în aceste zile vor fi rezolvate şi o serie de aspecte organizatorice în cadrul filialei judeţene a fostului PNL Suceava. „Vom analiza situaţia de la partid şi activitatea administrativă de la sediul nostru, al Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL. Trebuie să stabilim ce vom face în continuare cu sediul respectiv, propunerea fiind ca acolo să funcţioneze organizaţiile de tineret, de pensionari şi de femei”, a declarat Dumitru Pardău.

Reamintim că în şedinţa Biroului Permanent Naţional al PNL Suceava de miercuri s-a decis demiterea deputatului Alexandru Băişanu din funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene Suceava a fostului PNL şi dizolvarea Biroului Permanent Judeţean pe motiv de ineficienţă în activitatea politică. Propunerea de demitere a lui Alexandru Băişanu a fost făcută în urma discuţiilor pe care conducerea centrală a fostului PNL a avut-o recent, în judeţul Suceava, cu primarii, aleşii locali, dar şi cu membri ai partidului.

Din noul Birou Permanent Judeţean al fostului PNL Suceava fac parte toţi primarii liberali din judeţ, senatoarea Steliana Miron şi deputatul Radu Surugiu, în total noua structură de conducere având 49 de membri. Din noul Birou Permanent Judeţean al fostului PNL nu fac parte actualul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Ilie Niţă şi consilierul local sucevean Dan Roibu, cel care ocupa funcţia de secretar general.

De precizat că deputatul Alexandru Băişanu nu a putut fi contactat nici în cursul zilei de ieri pentru a-şi exprima o opinie cu privire la decizia de demitere a sa din funcţia de preşedinte al fostului PNL Suceava, el fiind plecat în străinătate. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noua conducere judeţeană a fostului PNL Suceava îşi va prelua atribuţiile la începutul săptămânii viitoare.
 Vizualizări articol: 1815 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Noua conducere judeţeană a fostului PNL Suceava îşi va prelua atribuţiile la începutul săptămânii viitoare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei