Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 aug 2015 - Anul XX, nr. 176 (5988)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Partid nou

La Suceava a fost înfiinţată Alianţa Liberală şi Democratică Europeană prin fuziunea dintre PLR şi PC

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În judeţul Suceava a fost înfiinţată, la mijlocul acestei săptămâni, Alianţa Liberală şi Democratică Europeană (ALDE). Noua formaţiune politică a fost înfiinţată prin fuziunea organizaţiilor judeţene ale Partidului Liberal Reformator şi Partidului Conservator. Şedinţa de fuziune a avut loc în prezenţa celor doi preşedinţi ai PLR şi PC Suceava, deputaţii Constantin Galan, respectiv Cezar Cioată, care vor fi copreşedinţii noii formaţiuni politice, şi a câteva zeci de membri de partid.

După şedinţa de constituire, copreşedintele ALDE Suceava Constantin Galan a declarat că prin fuziunea PLR şi PC a fost creat un nou partid puternic, care va fi a treia forţă politică a judeţului. „ALDE Suceava este o forţă etică de centru, este un partid al clasei de mijloc, al acelora care lucrează în serviciul public, al întreprinzătorilor din toate sectoarele economiei, al practicienilor profesiilor liberale, al românilor pentru care libertatea individuală este pusă cu adevărat în valoare prin asumarea activă a responsabilităţilor pentru propriul destin, pentru soarta comunităţii şi prosperitatea naţiunii”, a spus Constantin Galan.

La rândul său, copreşedintele ALDE Suceava Cezar Cioată a precizat că noua formaţiune politică suceveană consideră că România are nevoie în momentul de faţă de două lucruri esenţiale, liberalism şi democraţie. „Pentru că liberalism înseamnă asigurarea libertăţilor cetăţeneşti, înseamnă economie de piaţă, taxe mai mici şi locuri de muncă bine plătite. Iar democraţia nu poate exista fără valori de bază, şi anume libertate, dreptate şi egalitate în faţa legii, transparenţă, toleranţă, competiţie dreaptă, egalitatea şanselor şi egalitatea în drepturi”, a spus Cezar Cioată.

Cei doi copreşedinţii au anunţat că ALDE Suceava a început deja înfiinţarea organizaţiilor locale, precum şi pregătirea listelor de candidaţi pentru primari, consilieri locali şi judeţeni în toate cele 114 municipii, oraşe şi comune ale judeţului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La Suceava a fost înfiinţată Alianţa Liberală şi Democratică Europeană prin fuziunea dintre PLR şi PC.
 Vizualizări articol: 3025 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
La Suceava a fost înfiinţată Alianţa Liberală şi Democratică Europeană prin fuziunea dintre PLR şi PC5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mein Kampf: „Ftcm. Dnm,îdug.” trimis de
( 1 aug 2015, 11:36:24
Văz că țâcniții iștea de la Suceava deja o-nceput să se pregătească pentru capitala culturală europeană morganatică.
Apăi cum în Suceava ieste ioc cinema, teatru, filarmonică, sală de spectacol, loc de promenadă, auditorium sau orice alt element de infrastructură care să susțină dezvoltarea viabilă a unui asemenea proiect.
În Tzărănoaia Suczewei nu-i decât un ocean de nesimțită liniște, pavelat în stul Symmetric, o grotescă catedrală a neamului-prost al popimii hapsâne plus sumedenie de gherțoi care mai alaltăieri erau cerșetori-mămăligari iar astăzi sunt înțoliți în Armani scumpe și declamă sentențios axiome tâmpelnice de genul „Când aud de cultură îmi vine să scot Browningul”.

Ș-atunci, nu ai cum decât să entuziasmezi până la lubrefiere și juisare atunci când citești câte o asemenea știre, ce anunță reeditarea, într-o ediție revizuită și adăugită, a romanului lui Dinu Săraru – „Niște Țărani”.
Volum îngrijit și editat de editura Academică Literară a Derbedeilor Electorali (prescurtat ALDE).
Volumul este prefațat critic de profesorul doctor Dan Voiculescu, profesor la facultatea de Științe economice a univeristății din Jilava, iar cuvântul înainte îi aparține lui Călin Constantin Anton Popescu-Motocicleanu – Giveme5wives.
1.1  RE: Mein Kampf: „Ftcm. Dnm,îdug.” trimis de
( 1 aug 2015, 11:37:03
Lucrarea este ilustrată cu iamginile primilor 2 ȚĂRĂNOI din județ, nimeni alții decât
a) Caius Julius Caesar Ciotulus Minerus – nesimțit de primă clasă, autorul unui record consemnat în Guiness Book of Stupid records: parlamentarul român cu cele mai multe sărituri din floare în floare și din partid în partid, suceli ideologice și doctrinare ce exced numeric, numărul însumat al opțiunilor amoroase ale Andreei Mantea, Daniela Crudu și Mădălina Pamfile;
b) Țărănoiul nepereche al „politichiei” de rapt și prăduială – Costică Golan, fost milog rupt în cur, cerșetor de mămăligă pe la porțile vecinilor, actualmente Mare sculă pe Balastieră, bătăuș de văduve și turbulent violent cu comportament de recuperator.

Cartea poate fi achiziționată, cu autograful țărănoilor-protagoniști, de la sediile locale ale editurii ALDE, lucrarea având prețul de 1,25% Ron.
(Drepturi de autor repartizate astfel: 0,75% cuveniți PC și 0,50% cuveniți ALDE).

Post-scriptum: Băăăăă ȚĂRĂNOILOR, nu numai că nu reușiți să mai pâcăliți pe careva, dară, la „forța” și „potențialul” acestei fuckături politice, n-o să reușiți nici măcar umila performanță de a întruni pragul electoral și de a obține măcar un mandat de consilier printr-o localitate izolată de munte.

Prognoză-prophecye: 1,25% din opțiunile electoratului și 0,000 mandate adjudecate.

Păi, trebuie să fii scrântit ca să te mai însoțești cu NIȘTE ȚĂRANI!
2.   A treia forță a mecanicii european lăbărale trimis de
( 1 aug 2015, 11:42:17
Prima forță e cea a acțiunii - adicătelea se trage înspre înapoi prepuțul lăbăral-european;
A doua forță este cea a reacțiunii, adică se împinge prepuțul lăbăral,
Pentru ca cea de-a treia forță, forța de frecare, să finalizeze extatic rezultatul acestei uimitoare alianțe electorale.
3.   Încă un eveniment IE-PO-CAL... trimis de
( 1 aug 2015, 11:59:32
Petrecut zilele trecute la Suceava și a cărui importanță a fost subliniată prin totala absență a evenimentului din presa print și visual.
Vizita la suceava a Excelenței sale, corneliu ciontu, președintele unei formațiuni politice cu nume ciudat, pritocită pentru a peți prostani și tâmpiți de cap.
Așade zbanghiu era numele la fuckătura asta neo-peremistă de nici draaqu n-o fost în stare să-l rețină - iară era ceva cu Fronturi, cu identitate națională, cu ranițe, arme și muniție în tranșee, cu lupta finală, în fine , câcaturi dintr-acelea de pseudo-strategie militară de le declama flutur amu vreo câțiva ani când vorbea despre determinarea cu care trebe să se sacrifice toți militanții PDl, în fapt șobolani și cârtițe pesediste, trimise cu misie undercover cu ordin de zi pe saedinenie ca să saboteze și să le pună bețe-n roate la potrocali.
Oțară de Strategi!
O țară de Patrihoți!
O țară de tot căcatul!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei