Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 iul 2015 - Anul XX, nr. 175 (5987)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Faţadă

Mult lăudata unitate dintre fostele PNL şi PDL, doar declarativă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Permanentele asigurări date de liderii PNL că fuziunea dintre fostul PNL şi fostul PDL s-a derulat fără probleme şi că acum ”noul PNL” vorbeşte pe o singură voce nu sunt susţinute de realitate. Cel puţin la Suceava, atmosfera în partid este destul de încărcată, mai ales după ce Organizaţia Municipală Suceava a decis excluderea din partid a vicepreşedintelui Ilie Niţă, decizie validată şi de Comitetul Director Judeţean. Copreşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, deputatul Ştefan Alexandru Băişanu, a prezentat, ieri, într-o conferinţă de presă, versiunea sa în privinţa excluderii lui Niţă. Astfel, Băişanu a arătat că celălalt copreşedinte al Organizaţiei Judeţene a PNL, senatorul Gheorghe Flutur, nu l-a consultat în privinţa convocării Comitetului Director, că a fost anunţat foarte târziu de această întrunire politică, ”doar cu 11 ore şi 48 de minute înainte”, noaptea, şi că nici nu ar fi avut timp să ajungă din Bucureşti la Suceava pentru a participa. ”La fel s-a întâmplat cu majoritatea membrilor din fostul PNL. În sală au fost 170 de oameni, când ar fi trebuit să fie 114 preşedinţi de organizaţii locale de la fostul PNL şi încă 114 de la fostul PDL, alţi 70-80 de oameni politici, deci cu totul peste 300 de persoane. Au fost jumătate şi circa 90% erau din fostul PDL”, a declarat Băişanu.

În privinţa modalităţii de vot, deputatul a spus că a fost vot deschis, în faţa şefilor de la partid: ”oamenii cu care am vorbit mi-au spus că le-a fost frică să nu voteze pentru excludere”.

 

Băişanu îl vrea pe Niţă la PNL

Alexandru Băişanu a mai avertizat în privinţa ”pericolului care pândeşte PNL nu doar la Suceava, ci la nivel naţional”, acolo unde PDL este majoritar în structura de conducere, deoarece ”orice hotărâre poate fi luată arbitrar de majoritatea PDL”. De asemenea, liderul PNL a mai spus că Ilie Niţă era de acord să demisioneze în anumite condiţii din funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, că acest lucru a fost prezentat în Consiliul Judeţean Executiv al PNL, iar răspunsul a fost ”huiduieli”.

Pentru Băişanu, ”domnul Niţă este în continuare membru PNL, vicepreşedinte ales. Are dreptul şi obligaţia de a ataca la următoarele foruri hotărârea care a fost validată. A depus deja o contestaţie la această hotărâre de excludere”.

Întrebat care este motivaţia unui membru de partid de a rămâne cu forţa într-o formaţiune politică în care nu mai este dorit, deputatul a răspuns că ”acum PNL trece printr-un impas, dar inclusiv la Suceava va avea înţelepciunea să depăşească momentul”. În ceea ce priveşte relaţia cu Gheorghe Flutur şi despre atmosfera de teroare pe care a descris-o că ar fi în PNL, Băişanu a susţinut că el nu a spus nimic despre teroare - ”astea sunt concluziile dvs.”. ”Eu v-am spus cum s-au petrecut lucrurile, nu am spus nimic despre teroare. PNL este un partid unit, în care există diversitate de opinie”, a declarat copreşedintele PNL.

Întrebat cine din fostul PNL mai este alături de el, având în vedere că foarte mulţi dintre vechii liberali cu funcţii publice se afişează alături de liderii din fostul PDL, răspunsul lui Băişanu a fost ”îl am pe Dumnezeu în spate” şi ”pe foarte mulţi membri PNL”. ”Fac apel la unitate, la seriozitate şi democraţie în PNL”, a mai spus Băişanu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mult lăudata unitate dintre fostele PNL şi PDL, doar declarativă.
 Vizualizări articol: 1914 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Mult lăudata unitate dintre fostele PNL şi PDL, doar declarativă1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Din puțul gândirii ilogice: trimis de
(31 iul 2015, 12:48:40
Quellbossul episzdemiolog se tot smiorcăie pe la tot felul de duhovnici apostați și chivuțe gâcitoare că vechiul pienielie are doar o pondere de 35% în actuala configurație PNL.
Păi bine, măi trepădușule logician, la 7,29% cât ți-a fost performanța de Galactic Leader al vechiului PNL, câtă pondere, în peana mă-sii, ai vrea să aibe în noul PNL?

Tacă-ți fleanca nerușinată și zi Aman! că ai fumeia amploiată la stat pe sinecură suculentă, iar puradeii și cumătrii răsplătiți cu câte o ciozvârtă.

Taci, băi șancru!

În perspectiva viitoarelor alegeri locale și parlamentare, dispariția ta totală din peisaj ar produce NUMAI efecte benefice asupra scorului electoral al PNL.
Cam pe unde citesc opinii online, cam toată lumea „dreptace” spune că nu mai optează cu PNl, sursa greaței nedisimulate fiind nimeni altul decât Ștefan Alexandru Băișanu, acest Vasile Roaită al liberalismului de cumătrie care, împușcat fiind în ambele mâini (și niță și zmău), s-a apucat să tragă cu dinții de funia sirenei antieriene ce răsună peste podișul Sucevei alarma unității monolitice de Partid.
Hai Siktir!
Pașiol na turbinka, băișanu ciorti!

p.s. Hai să te îmbucur: Nu numai că nu vezi nici clanța de la ușa Primăriei Suceava dar, în toamnă, NICI MĂCAR NU PRINZI LOC ELIGIBIL PE LISTELE PNL.

GAME OVER! PUR-istule undercover, cârtiță a șobolanilor cu fofează neo-kaghebiști, trimis cu misie de serviciu ca să se camufleze în liberat

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tocană de hribi și mânătărci (rețeta lui Radu Anton Roman) Se zice din batrani ca pe cei stinsi trebuie sa-i pomenesti pana la inmormantare si-apoi pana la 40 de zile, amintindu-i cu intamplarile lor luminoase, vesele, c-asa li se linisteste sufletul. Pe Radu Anton Roman expansivul si generosul, caldul si... Citeşte