Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 iul 2015 - Anul XX, nr. 175 (5987)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Urbanism

Balan va prezenta un film cu amenajarea parcului Șipote și a râului Suceava ca zone de agrement

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două dintre proiectele mari pe care deputatul PNL de Suceava Ioan Balan le are în programul cu care intenționează să candideze pentru Primăria Suceava sunt amenajarea parcului Șipote și a malurilor râului Suceava ca zone de agrement.

Deputatul Ioan Balan a anunțat, ieri, în conferință de presă, că va prezenta un film cu proiectele sale pentru zona de agrement. ”Suceava are o pădure în centrul orașului și un râu care împarte orașul în două. Ambele pot fi amenajate”, a afirmat el.

Deputatul nu agreează o ”dezvoltare modernistă” la Șipote, cu terase și alte construcții, susținută și de alți politicieni, ci propune ca intervențiile în natură să fie minime: curățenie, amenajarea unor alei decente, cu bandă pentru biciclete și role, instalarea de bănci. Concomitent cu transformarea parcului în zonă de promenadă ar trebui să crească și gradul de siguranță, destul de redus la această dată.

În ceea ce privește malurile râului Suceava, Ioan Balan este de părere că segmentul de la Ștrandul Ițcani până după Iulius Mall poate fi și trebuie transformat în zonă de promenadă. Proiectul nu este nicidecum unul ieftin, de aceea soluția de finanțare propusă de Balan este accesarea de fonduri europene. ”Vom face o prezentare video a ceea ce dorim să facem eu și echipa mea pentru parcul Șipote și râul Suceava”, a mai spus deputatul.

Pentru a candida la funcția de primar al Sucevei, Ioan Balan trebuie să obțină mai întâi nominalizarea din partea partidului, la care aspiră și colegul său din Camera Deputaților Ștefan Alexandru Băișanu. Departajarea între cei doi se va face în urma unui sondaj de opinie realizat în rândul electoratului sucevean, în următoarele luni, astfel că acum ambii candidați sunt în plină campanie internă și își prezintă public programele. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Balan va prezenta un film cu amenajarea parcului Șipote și a râului Suceava ca zone de agrement.
 Vizualizări articol: 2738 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 6 voturi
Balan va prezenta un film cu amenajarea parcului Șipote și a râului Suceava ca zone de agrement2.556

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Efectul frecției galenice la un picior din ulm trimis de
(31 iul 2015, 14:39:04
Io* zâc să eficientizeze efectele acestui hentsai-movie inserând în el diagramele din „A brief history of Time” de hawking.
La cât sunt de abstracte, sunt taman nimerite pentru aberațiile aiuritoare ale motănelului din partidul Miau.
Apoi, ca să remâie popülimea cu gura căscată după stereotipul bouțului contemplând intarsiile unei căi de acces recent inaugurată, pentru regia artistică ar putea să antameze serviciile lui Kusturica, Spielberg, Scorsese, Almodovar sau Tarantino, * astfel încât să rezulte o capodoperă science-ficțion față de care Jurassic Park, Star Trek sau Games of Thrones să pară doar nevinovate benzi de desene animate.

Ca să fie treaba țâflișă, poate să puie drept soundtrack vestita temă din Mission Impossible.

Succes garantat în proțentaj de 149, 8(6).

Tătă pülimea o să cadă cu cracii în sus, extaziată de mărețele ctitorii ale Miaunelului precum și de perspectiva idilică a unor decenii de împliniri mărețe.

p.s. Hy seek Tear!

-----
* nu-s așa expansivi regizorii ăștia. Cu numa 1,25% din paralele irosite de-ampülea într-o campanie electorală îi ai pe tăți de-a valma, la o clacă regizorală de tip SF.
2.   TIPS trimis de
(31 iul 2015, 14:47:06
cine vrea să vadă ÎN REALITATE cum arată un asemenea ansamblu natural orășenesc, poate aburca kurul în trenul foamei și să se teleporteze la Lugoj să vadă amenajarea râului Timiș sau la Timișoara, să se preumble de-a lungul Begăi.
Asta ce dă bălănel în proiecții science-fiction de prost-gust nu-s altceva de cât expresia voinței nesustenabilă prin putirință.
Adicătelea, cum ar veni, eternele texte, ceaiuri, abureli, prăfuieli, vrăjeli, dume, tromboane și gulgute.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tocană de hribi și mânătărci (rețeta lui Radu Anton Roman) Se zice din batrani ca pe cei stinsi trebuie sa-i pomenesti pana la inmormantare si-apoi pana la 40 de zile, amintindu-i cu intamplarile lor luminoase, vesele, c-asa li se linisteste sufletul. Pe Radu Anton Roman expansivul si generosul, caldul si... Citeşte