Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 iul 2015 - Anul XX, nr. 175 (5987)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nemulţumire

Balan, deranjat că Nechifor a anunţat că aeroportul va avea salon VIP în loc să anunţe curse spre Italia, Spania şi Anglia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, deputatul Ioan Balan, s-a arătat deranjat de anunţul făcut recent de preşedintele Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor, cum că aeroportul de la Salcea va oferi servicii pentru VIP, precizând că se aştepta ca şeful administraţiei judeţene să anunţe curse spre Italia, Spania şi Anglia, acolo unde lucrează foarte mulţi suceveni.

Balan a criticat actuala putere pentru că nu a reuşit să finalizeze încă lucrările de modernizare a aeroportului de la Salcea şi în mod special pe premierul Victor Ponta ”care i-a dus pe suceveni cu vorba”. ”Văd că zona VIP a aeroportului e aproape funcţională. Cine ar putea să fie primul pasager VIP dacă nu Victor Viorel Ponta care încă de anul trecut ne tot spune că Suceava va cunoaşte o dezvoltare cum nu s-a mai văzut. El era în toate. Eu cred însă că Aeroportul Suceava are altă menire. Este aeroportul sucevenilor, iar pentru mine ei sunt cetăţenii VIP. VIP pentru mine sunt şi mămicile care azi sunt plecate la muncă în străinătate şi care pentru o zi sau două ar putea să vină acasă din Spania, Italia sau Anglia să-şi vadă copiii. Cred că aceştia ar putea fi clienţii VIP ai Aeroportului Suceava. Ne interesează să găsim acele resorturi pentru ca în viitorul nu prea îndepărtat aceşti oameni să revină acasă şi să desfăşoare aici activităţi care să ducă la dezvoltarea Sucevei”, a spus Balan.

El a amintit că proiectul de modernizare a aeroportului a demarat în urma demersurilor făcute împreună cu fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Gheorghe Flutur şi cu fostul ministru al Transporturilor Anca Boagiu, fiind  inclus şi în programul său electoral ca o necesitate pentru dezvoltarea Sucevei. ”E un proiect pe care l-a demarat o echipă. Din acea echipă a făcut parte Gheorghe Flutur ca şef al echipei, Anca Boagiu, care era ministru la acea vreme, şi Ioan Balan. Las modestia deoparte şi vă spun că implicarea mea în acest proiect a fost totală. A fost o promisiune de campanie electorală acest proiect de modernizare a aeroportului, dar era şi o necesitate pentru dezvoltarea Sucevei”, a explicat Balan.

El a amintit şi de faptul că aeroportul este autorizat internaţional tot datorită echipei ”Flutur-Lungu-Balan”, lucru care face ca pe Suceava să poată ateriza curse şi din afara spaţiului comunitar. Ioan Balan crede că reprezentanţii Consiliului Judeţean şi în mod special preşedintele Cătălin Nechifor ar trebui să fie preocupaţi de găsirea unor operatori către destinaţii din Italia, Spania şi Anglia. ”Acestea sunt zonele de interes maxim. Când dintr-un avion aterizat la noi vor coborî 200-300 de călători, atunci ne-am atins obiectivul”, a conchis Ioan Balan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Balan, deranjat că Nechifor a anunţat că aeroportul va avea salon VIP în loc să anunţe curse spre Italia, Spania şi Anglia.
 Vizualizări articol: 3406 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 8 voturi
Balan, deranjat că Nechifor a anunţat că aeroportul va avea salon VIP în loc să anunţe curse spre Italia, Spania şi Anglia3.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hai Siktir trimis de
(31 iul 2015, 13:00:38
și ție, bălane!
Lasă aburelile populiste, cu ancoră și lipici la cretini, idioți și imbecili (cf. IQ distribution)
Kila de proști s-a scumpit și nu mai pune nimeni botul al wrestling electoral simulat în care nimeni nu prezintă programe, nimeni nu propune idei și măsuri, iar toată lumea se dă huța de koaiele rivalilor:
bălan că nuș ce a zis nechifor
băisanu că nus ce a zis bălan
nechifor despre ce a zis flutur
flutur despre ce n-a zis băișanu și așa mai la vale.

Unde mai pui cohorte de păduchi și limbrici băgători de seamă, din tagma liftierului popovici sau drosophila melanogaster de la Verzi care se bagă în oțetul dezbaterii publice taman pe acele teme și subiecte care sunt de maximă actualitate și cu care are tot atâtea elemente comune câte sunt între deprinderile tactice ale unei babornițe nonagenare și pregătirea pentru tragere a mitralierei jumelate cal. 14,5 mm.

Ce surprize o să aveți voi la anul dacă mai continuați în această manieră de a prosti și aburi lumea.

Prophecye:
Viitorul mayor al Sucevei nu va fi nici de la PSD, nici de la PNL, nici de la PMP, nici de la vreo altă emanție făcătură de sorginte fesenistă.
Va fi un mare ciurpraiz!
UN INDEPENDENT o să vă bată pe toți la kur cu șlapul de baie și prosopul ud înnodat.
Om trăi, om vedea!rolling on the floor
2.   VIP, o gluma proasta??? trimis de
(31 iul 2015, 13:33:56
Domnul Balan a spus o realitate care trebuie sa-l deranjeze pe domnul Nechifor.
In primul rand trebuie sa se ocupe de finalizare, pentru ca ne-am saturat sa tot ne amane cu incompetenta de care da dovada.

Aeroportul din Suceava este al Sucevenilor si a populatiei care contribuie prin impozite la bugetul statului.
Clientii "VIP" sunt foarte putini si Suceava nu este o destinatie pentru acest tip de clienti.
Nu avem Hoteluri de 5 stele, terenuri de golf sau alte obiective de acest gen. Drumurile in judet sunt la limita normala, iar autostrada inexistenta. Nu avem statiuni de lux la munte, nimic serios care sa atraga clientii VIP.
Domnule Nechifor, fiti mai serios si coerent!
Clientii VIP nu vin sa cumpere amintiri din buticul aeroportului, nici sa bea o cafea in salonul VIP.
Ar trebui sa va fie rusine cu acest obiectiv irealist.
Noi toti cei care suntem plecati prin toata lumea sa muncim, vrem sa venim acasa in cele mai bune conditii, sa ne putem invita parintii si fratii in vacanta la noi si sa venim cu prietenii din strainatare sa le aratam Bucovina noastra cu gospodarii de la tara, sa ne investim banii, nu sa-i cheltuim la cazinouri.
3.   Vai, vai ci durere... trimis de
(31 iul 2015, 13:34:56
Ioti-te, bre, airportu cum chere
Ş-aviatorii cum moari
Moari şi dă din aripioari...”

Acuma trimete-ți liftele spurcate prin auslanduri, să-nceapă să urle ca Albă ca Zăpada sodomizată cu stâlpul de telegraf de către cei 7 pitici priapici din Vaslui, precum că nesâmțâțî iștea din Fesene o furat tăte plicurile de la votul prin corespondență, că ș-o tras salarii nesimțite NUMAI la parlamentarii lor și că acuma voiesc să transforme airportul Salcia la mal într-un tractir orgiastic, în care să-l invite pe Dominique Strauss-kahn să le fackă o vizită pritenească de lucru.
#mamalordepotlogari

Amu pune-te și tu la coadă la Sirena lu Vasâli Roaită și, după ce termină Quellbosul de tras semnale de alarmă referitoare la unitatea partidului, apucă și tu cu incisivii sforicica și hăuie peste mări și țări să sară tăt natul și tătă popülimea ca să vie SĂ-ȘI IEIE AEROPORTUL ÎNAPOI!

#vămumankur _ cupopulismulvostru _ jegos
4.   Cine lipseste? trimis de
(31 iul 2015, 13:44:47

L-ati uitat pe domnul Petru LUHAN, nesimtitilor!
5.   Dezideratul furajer al vrabiei lihnite trimis de
(31 iul 2015, 14:03:47
Capitală culturală europeană ?
#uăibăietiuăi !surprise
#dapiszdaisama ?i dont know

Airport Very Idiotic Person ?
Very Idiot people?

#dapülacenaispusasa ?

Băăăăăă căpscăunilor cu capul în nor și plutind pe cumulonibuși,
FACEȚI DRAAQULUI O BUDĂ în Țărănoaia aia a Sucevei și lăsat îmblatul cu părul în ochi!

Amu vro 4 luni am fost nevoit să stau zî șî noapte în Țărănoaia voastră Împuțâtă.
Cel mai greu nu mi-o fost cu privarea de hrană, că-s imun la așa ceva, nici cu ploaia mocănească din prima noapte, de zâceai că se dezlegaseră băierile ceriului, nici nu ninsoarea jiscolită din a doua noapte, de m-apucasem să strâng conuri de brad ca să încing un mic foculeț în fața la Palatu de inGiustiție.
Nooooo!shame on you
Cel mai greu o fost că nu era loc în tătă Tărănoaia aia să se chișe omul.
Când aveam nevoie trebuia să mă scobor de la Palatul de Injustiție până la avtogară.
De panica lipsei unei bude în tătă suceava ajunsesem să fac, involuntar, greva foamei totală (uscată).
Așa că nu mai îmblați cu abureli și cu prăfuieli emoționale, menite să declanșeze clickuri motivaționale în cugetul unora ce voiesc să-și ieie țara înapoi.
Faceți, UĂI, O BUDĂ ÎN ȚĂRĂNOAIA AIA, să nu se pișe lumea pe ea!

P-ormă aveți timp să faceți și șosele de centură, și airporturi pentru Boeinguri 777 și An 225 Mriya, și rachetodrom, și Disneyland, și centru operativ NATO și tot ce mai scornește mințișoarele voaste de minciunoși sadea.
Prima și prima dată faceți o budă, ca să nu vă mai înjure meltenii de sunt nevoiți să plece de la Bortilenii de Câmpie către Țzărănoia ipocrită a Suczewei!
5.1  RE: Dezideratul furajer al vrabiei lihnite trimis de
(31 iul 2015, 17:42:17
Titanul venit din tara zmeului co' stea se plange de buda. Da mey, la voi, la zeamostea, buda este ecologica , belisi un picutz pe aia mica si tas pe unde vrei , nu ca la "taranoii" de la suseava care n-au buda publica deloc si la naiba,nu poti sa ti-o scuturi chiar peste tot. Daca erai barbat si zmeu co' stea, faceai ma izmana greva foamei mai multe zile. Tu ai fugit repede dupa o zi , nu din cauza budei ci din cauza mediatizarii si inerent, a fricii ca o vei lua la papacioc de la cei care i-ai jignit cu injuraturi insalubre. Bey izmana , tu ai facut o greva a foamei calculata, tu nu ai vocatie de persecutat. Tu ejti revoltat la max pana la granita imposturii si propriei conservari. Tu nu ai stofa de roman adevarat, esti doar un liber schimbist care paradeaza cu "independenta" lui.
5.2  RE: Dezideratul furajer al vrabiei lihnite trimis de
(31 iul 2015, 18:16:30
„Rețelele de socializare dau drept de cuvânt unor legiuni de imbecili care înainte vorbeau numai la bar după un pahar de vin, fără a dăuna colectivității. Erau imediat puși sub tăcere, în timp ce acum au același drept la cuvânt ca și un premiat cu Nobel. Este invazia imbecililor.
Televiziunea a promovat idiotul satului față de care spectatorul se simțea superior. Drama internetului este că l-a promovat pe idiotul satului ca purtător de adevăr.”

Umberto Eco într-o prelegere la Universitatea din Torino
-----
întrucât am mai postat acest citat acum câteva zile, iar idiotul satului a crezut că se face vorbire despre Monitorul de Suceava, repetăm mișcarea până pricepe și imbecilul satului și prostanul forumului.
5.3  RE: Dezideratul furajer al vrabiei lihnite trimis de
(31 iul 2015, 18:37:57
Tot....impostor si "farseur" ai ramas ma smenarule. Pentru omul care are constiinta , si e sensibil si hai un pic citit, asa cum sant mai toti romanii din clasa medie ,tu ramaii un pirania lacom si razbunator. Esti o pasarice exotica, o coarda dizarmonica care isi paradeaza ostentativ penele culturii.
5.4  RE: Dezideratul furajer al vrabiei lihnite trimis de
(31 iul 2015, 18:58:47
Ha, ha, ha, ha!devil
Mein Kampf:

„Füt tot ce mișcă. Dacă nu mișcă, îi dau un ghiont.”

De data aceasta a venit rândul celor din partidul Miau să intre ca să încerce tăițul lamei mașinăriei lui Guillotin.

Dară cum e vorbire numai de partidul Miau, adicătelea al Meu, cel cu care Io* am votat, se permite să spun că-i partidul meu, al miau.
Însă tu, „imbecil al satului” promovat d einternet, nu ai voie să spui că-i partidul tău, al Tiau. Nu-ți permite atât pedigreeul de lichea sovietică, nici ascendentul iseologic al tătucului vostru ivan ilici kaghebescu.

Asta vrea să însemne că de amu Partidul miau îl toc Io* mărunțel, că-i al mi-au, iar tu – vuvzelă moscovită, ce pârțâi în tonalitate calpă ca de talangă transhumantă, furată de la gâtul unui iak siberian, îți cam pierzi și așa puțina notorietate pe care ai uzurpat-o, tropodint pe lângă elefanții trollingului de high-level.

Asta e, prichindelule, sic tranzit gloria mundi.
Stăi pe margine, ia-ți un țuhal de popcorn rămase de la vv copy-lot de dinainte de turul I al prezidențialelor, bucură-te de aplombul ucigător al spectacolului, renunță la un pet de bere cu gust puternic și amărui, cumpără un caiet dictando și un karandaș și ia notide, atât metodologice, cât și lexicale sau stilistice.
Căci Partidul Miau e al Miau și trebuie să dau pentru el tot ce am mai bun în mine!

Pe loc repaus, molie marxistă!
5.5  RE: Dezideratul furajer al vrabiei lihnite trimis de
(31 iul 2015, 19:01:33
erată:
„tăișul”, „de internet”, „ideologic”, „miau”, „tropotind”, „transit” „notițe”
6.   VIP? trimis de
(31 iul 2015, 15:10:41
Păi data viitoare să-l voteze numai vip-urile. Că oricum omul de rînd nu a mai contat pentru ei.(vezi ultimile creşteri de salar la specia numită parlament, in timp ce cetăţeanul normal nu ajunge cu banii la sfîrşitul lunii- şi nu le ajunge nici aşa, trebuie să fure, săracii). Nu că Bălan ar fi mai sus, că şi ăsta in afară de vorbe nu a mai făcut nimic pentru oraş, exceptînd distribuţia de 2 bomboane la copii, pe scări la primăria Burdujeni. O altă aberaţie a acestor specimene este Suceava capitală culturală europeana. Ar fi frumos, dar cînd nu ai-cum zicea Taz- o buda publică in oraş, nemaivorbind de un cinematograf,teatru filarmonică, nu poţi face capitală culturală un oraş cu cele cîteva biserici şi catedrala(că numai astea s-au dezvoltat)
7.   Aeroportul este pentru toti... trimis de
(31 iul 2015, 15:14:28

Sigur ca nu este corect sa se aleaga destinaţii numai pentru Italia, Spania şi Anglia.

Aeroportul este pentru toti... Important este alegerea unor date flexibile precum si a mai multor orase posibile pentru plecare/sosire va asigura mai multe sanse pentru obtinerea celui mai mic tarif.
8.   Zona VIP trimis de
( 1 aug 2015, 09:55:56
La iesirea din Botosani spre Iasi ,pe partea dreapta este o zona VIP perfecta pentru alde Ponta,Nehifor sau Balanel. Speram sa adasteze cat mai mult pe acolo!
9.   HOTII DE DREAPTA trimis de
(11 aug 2015, 09:18:43
II DOARE TARE LA POPOU DE DIASPORA PE ASTIA DIN NOUL PDL ...VIN ALEGERILE SI DACA PONTA TRECE SI NOUL COD FISCAL SI LEGEA SALARIZARII EI CE MAI FAC ???????? SE MAI LING PE CIOT INCA 4 ANI .....II MAI TINE JOHANNIS LA UMBRA PANA LA SFARSITUL MANDATULUI LUI ..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tocană de hribi și mânătărci (rețeta lui Radu Anton Roman) Se zice din batrani ca pe cei stinsi trebuie sa-i pomenesti pana la inmormantare si-apoi pana la 40 de zile, amintindu-i cu intamplarile lor luminoase, vesele, c-asa li se linisteste sufletul. Pe Radu Anton Roman expansivul si generosul, caldul si... Citeşte