Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 iul 2015 - Anul XX, nr. 168 (5980)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Soarta vicepreşedintelui CJ Suceava Ilie Niţă în PNL va fi decisă astăzi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea judeţeană a PNL Suceava va decide astăzi soarta pe care vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava Ilie Niţă o va avea în acest partid. În cursul zilei de astăzi vor avea loc şedinţa Comitetului Judeţean Executiv al PNL şi cea a Birourilor Permanente Judeţene reunite ale PNL, surse din partid afirmând că unul dintre punctele de pe ordinea de zi va fi legat de propunerea de excludere a lui Ilie Niţă din rândul liberalilor. Aceleaşi surse afirmă că discuţiile din cadrul Comitetului Judeţean Executiv cu privire la situaţia lui Ilie Niţă în PNL vor fi purtate la solicitarea grupului de consilieri judeţeni liberali. Reamintim că într-o şedinţă de la începutul acestei luni, Comitetul Executiv Judeţean al PNL Suceava a solicitat în mod imperativ demisia lui Ilie Niţă din postul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava. La vremea respectivă, 41 de primari suceveni ai PNL au cerut această demisie, considerând că Ilie Niţă ocupă funcţia cu sprijinul PSD. Vicepreşedintele liberal al Consiliului Judeţean, Ilie Niţă, avea termen pentru a opta între această funcţie şi a rămâne membru al PNL până la data de 15 iulie 2015.

După expirarea acestui termen, Ilie Niţă a anunţat că nu demisionează din funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava şi nici nu va părăsi PNL, declarând că el nu ocupă acest post cu sprijinul PSD. „Declar că nu sunt sprijinit de PSD în Consiliul Judeţean Suceava. Dacă voi fi susţinut de liderii PNL se va putea crea această nouă majoritate în Consiliul Judeţean Suceava. Nu am fost susţinut niciodată de PSD deoarece configuraţia în deliberativ este următoarea: PSD are 14 consilieri, PNL are 14, PC are unul şi mai sunt opt independenţi”, declara Ilie Niţă la vremea respectivă.

Întreaga situaţie cu privire la soarta vicepreşedintelui liberal al administraţiei judeţene, Ilie Niţă, în cadrul PNL va fi dezbătută astăzi, membrii Comitetul Judeţean Executiv urmând să decidă cu privire la sancţiunea care urmează să-i fie aplicată. De precizat că în situaţia în care Ilie Niţă va fi exclus din PNL, acesta îşi va pierde şi postul de consilier judeţean şi implicit cel de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. O eventuală sancţiune pe care Ilie Niţă o va primi în cadrul partidului urmează să fie aprobată în şedinţa Comitetului Director Judeţean al PNL Suceava, programată a avea loc la finalul acestei săptămâni.

Ilie Niţă şi-a anunţat intenţia de a candida pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava la alegerile locale de anul viitor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Soarta vicepreşedintelui CJ Suceava Ilie Niţă în PNL va fi decisă astăzi.
 Vizualizări articol: 1614 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 2 voturi
Soarta vicepreşedintelui CJ Suceava Ilie Niţă în PNL va fi decisă astăzi2.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei