Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 iul 2015 - Anul XX, nr. 162 (5974)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Ilie Niţă anunţă că nu demisionează din funcţia de vicepreşedinte al CJ Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liberalul Ilie Niţă a anunţat în cursul zilei de ieri că nu va demisiona din funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava şi nici nu va părăsi PNL. Comitetul Executiv Judeţean al PNL Suceava, întrunit în data de 7 iulie a.c., a solicitat în mod imperativ demisia lui Ilie Niţă din postul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava. La vremea respectivă, 41 de primari suceveni ai PNL au cerut această demisie, considerând că Ilie Niţă ocupă funcţia cu sprijinul PSD. Vicepreşedintele liberal al Consiliului Judeţean, Ilie Niţă, avea termen pentru a opta între această funcţie şi a rămâne membru al PNL până la data de 15 iulie 2015.

În cursul zilei de ieri, Ilie Niţă ne-a declarat că din punctul său de vedere este nevoie de unitate în jurul PNL, iar orgoliile trebuie să fie lăsate deoparte. „Aceste orgolii nu ne ajută cu nimic. PNL trebuie să se întărească pentru câştigarea alegerilor locale şi parlamentare de anul viitor. Eu doresc ca PNL să se întărească şi să facem un proiect comun pentru a scoate această zonă a ţării din sărăcie”, a spus Ilie Niţă, el adăugând că „sărăcia şi-a pus amprenta aici unde harta României e colorată în roşu. De aceea este nevoie de loialitate faţă de partid, iar această loialitate trebuie demonstrată de fiecare membru”.

Ilie Niţă a ţinut să precizeze că el personal va duce la îndeplinire hotărârile comune luate de PNL. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava a subliniat că duşmanul PNL şi al poporului român nu se află în interiorul acestui partid. „Din acest motiv trebuie să luptăm în comun pentru demiterea lui Victor Ponta de la conducerea Guvernului şi împotriva tuturor celor care au furat din averea naţională”, a declarat Niţă.

Ilie Niţă a mai spus că el personal nu a văzut nici un document prin care să i se ceară demisia din funcţia de vicepreşedinte al CJ Suceava şi a făcut din nou un apel la unitate şi stabilitate în cadrul PNL.

El a precizat că se va consulta cu ceilalţi colegi din PNL Suceava pentru a iniţia un proiect de hotărâre de Consiliu Judeţean în vederea creării unei noi majorităţi în deliberativul judeţean. „Declar că nu sunt sprijinit de PSD în Consiliul Judeţean Suceava. Dacă voi fi susţinut de liderii PNL se va putea crea această nouă majoritate în Consiliul Judeţean Suceava. Nu am fost susţinut niciodată de PSD deoarece configuraţia în deliberativ este următoarea: PSD are 14 consilieri, PNL are 14, PC are unul şi mai sunt opt independenţi”, a explicat Niţă. El a precizat că pentru realizarea noii majorităţi în Consiliul Judeţean doreşte să fie sprijinit de senatorul Gheorghe Flutur şi deputatul Ioan Balan.

Ilie Niţă a ţinut să mai spună că îşi menţine în continuare decizia de a candida pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ilie Niţă anunţă că nu demisionează din funcţia de vicepreşedinte al CJ Suceava.
 Vizualizări articol: 1176 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ilie Niţă anunţă că nu demisionează din funcţia de vicepreşedinte al CJ Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei