Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 iul 2015 - Anul XX, nr. 157 (5969)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Concesie practică

PNL Suceava, dispus să închidă ochii la ”rătăcirile” cu PSD ale primarului Lungu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul de Suceava, Ion Lungu, se poate întoarce în PNL, dacă doreşte, a declarat, ieri, copreşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, deputatul Ioan Balan. Oficial, Lungu este independent din punct de vedere politic, după ce a câştigat cele trei mandate de primar ca membru PNL sau PDL şi după ce în campania electorală de la alegerile prezidenţiale de anul trecut l-a susţinut pe Victor Ponta, candidatul PSD. Recentele apariţii publice ale primarului de Suceava au fost, însă, alături de foştii săi colegi din PNL şi PDL.

Întrebat, ieri, în conferinţă de presă, dacă Ion Lungu şi-a anunţat intenţia de a veni în PNL la următoarele alegeri, deputatul Balan a răspuns că ”domnul Ion Lungu este luat în calcul în proiectul PNL”. ”Ion Lungu este primar PNL de trei mandate. Dacă va dori să vină alături de noi, de echipa PNL, îşi va găsi un loc”, a afirmat Balan.

 

”Avem Brătieni trecuţi prin toate partidele”

Care ar putea să fie acest loc, liderul liberal nu a dorit să detalieze. Perioada din campania alegerilor prezidenţiale de anul trecut, când Ion Lungu a cochetat cu PSD şi a susţinut public candidatura lui Victor Ponta, este dată deoparte acum de Balan, din motive practice: ”pragmatismul politic te obligă uneori să te faci că nu vezi anumite lucruri”.

În ceea ce priveşte anunţatele candidaturi la funcţia de primar al municipiului Suceava şi cea de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL a declarat că deocamdată, în interiorul PNL, se află în competiţie el şi deputatul Ștefan Alexandru Băişanu pentru Primăria Suceava, iar selecţia se va face prin sondaj de opinie. Pentru preşedinţia CJ, numele celui care va deschide lista de consilieri judeţeni va fi stabilit prin decizie politică. Potenţialii candidaţi sunt senatorul Gheorghe Flutur şi vicepreşedintele CJ Ilie Niţă, unul dintre ”Brătienii trecuţi prin toate partidele”, după cum a spus Balan, fără însă a nominaliza. Recent, Niţă şi-a motivat public intenţia de a candida prin aceea că este membru PNL  (n.r. -fost PD şi PRM) şi ”urmaş al Brătienilor”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL Suceava, dispus să închidă ochii la ”rătăcirile” cu PSD ale primarului Lungu.
 Vizualizări articol: 1258 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PNL Suceava, dispus să închidă ochii la ”rătăcirile” cu PSD ale primarului Lungu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti „Pere” din carne de vițel O să-mi permit să vă relatez, în doar câteva rânduri, uimirea pe care mi-a provocat-o un fel de mâncare pus pe masă de o bună prietenă, Cornelia Moise, de felul ei dintr-un sat de pe lângă Caransebeș.N-am prea... Citeşte