Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 iun 2015 - Anul XX, nr. 134 (5946)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Ardeleanu: Salut decizia preşedintelui Iohannis de a introduce Educaţia în noua Strategie Naţională de Apărare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Sanda-Maria Ardeleanu a salutat decizia preşedintelui României, Klaus Iohannis, de a introduce în noua Strategie Naţională de Apărare a Ţării, pentru perioada 2015-2019, un concept prioritar privind Educația. Sanda-Maria Ardeleanu a precizat că documentul prezentat spre dezbatere miercuri, 10 iunie, în ședința Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT), conține şi un subcapitol dedicat Educaţiei, structurat pe câteva direcţii de acţiune, cum ar fi stimularea cercetării ştiinţifice şi corelarea politicilor privind piaţa muncii cu cele de educaţie şi sănătate.

„Un asemenea pas important demonstrează că există o strategie clară, o viziune exactă în ceea ce privește rolul educației în societatea românească, pe un fond al așteptărilor foarte extins. Considerăm că această abordare a președintelui României în cadrul unui document fundamental pentru țara noastră este dovada că acesta poate și va media dialogul între instituțiile de resort ale statului, mediul politic și cel administrativ, sindicate, societate civilă, mediu academic, părinți, elevi, studenți”, a spus Sanda-Maria Ardeleanu. Deputatul PNL de Suceava a subliniat că „nu ne mai permitem să ignorăm subfinanțarea și managementul defectuos din Educație”, iar noua Strategie Naţională de Apărare a Ţării trebuie să fie doar începutul unei abordări, corecte și sănătoase, privind domeniile care stau la baza funcționării noastre  ca națiune.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ardeleanu: Salut decizia preşedintelui Iohannis de a introduce Educaţia în noua Strategie Naţională de Apărare.
 Vizualizări articol: 1200 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Ardeleanu: Salut decizia preşedintelui Iohannis de a introduce Educaţia în noua Strategie Naţională de Apărare3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Doamna, mai usor trambulina! trimis de
(13 iun 2015, 20:21:28
Presedintele se refera la invatamantul preuniversitar, mi-a zis ca sunt prea multe diplome universitare fara finalizare-n campul muncii.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei