Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 mai 2015 - Anul XX, nr. 119 (5931)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Alegeri

Organizaţia de seniori a PSD Fălticeni şi-a ales o nouă conducere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizaţia de seniori a PSD Fălticeni are începând de sâmbătă, 23 mai, o nouă conducere. În urma alegerilor care s-au desfăşurat în sala Casei de Cultură, în prezenţa a peste 60 de delegaţi, fotoliul de preşedinte a fost ocupat de Sabin Ghilea, fost viceprimar al municipiului Fălticeni, în prezent consilier local. Cele trei funcţii de vicepreşedinte au revenit Elenei Holban, Emiliei Bejinariu şi lui Vasile Afemi. Biroul de conducere al organizaţiei a mai fost completat cu 11 membri. Este de menţionat faptul că Sabin Ghilea nu a avut contracandidat la funcţia de preşedinte care anterior a fost deţinută de Lăcrămioara Grigoriu. Conferinţa de alegeri a fost supervizată de preşedintele şi vicepreşedintele organizaţiei judeţene de seniori a PSD, Dumitru Ibănescu, respectiv Dumitru Mălăşincă, de preşedintele şi vicepreşedinţii Organizaţiei Municipale Fălticeni a PSD, deputatul Ioan Stan, respectiv primarul Cătălin Coman, şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alexandru Rădulescu.

„Ceea ce este mai interesant este că a participat un număr destul de mare de seniori din toate organizaţiile, care au şi luat cuvântul. Absolut toţi vorbitorii şi-au exprimat dorinţa de implicare directă în rezolvarea unor probleme administrative, sociale şi culturale la nivelul municipiului Fălticeni şi chiar la nivel de judeţ şi de ţară. Este o dovadă de implicare pe care nu ştiu dacă generaţiile mai tinere o manifestă. Chiar am fost impresionat de tot ce au comunicat. Se vede că au o bogată experienţă. Majoritatea au muncit foarte mult în diverse domenii de activitate, de la Ministerul de Interne şi Ministerul Apărării Naţionale la sănătate, învăţământ şi administraţie publică şi au o experienţă pe care trebuie să o folosim şi pe care ei şi-au pus-o la dispoziţia noastră cu tot dragul. Au venit cu propuneri în sprijinul administraţiei locale, dar şi al partidului, arătând un frumos ataşament faţă de comunitate şi faţă de valorile social-democrate”, a declarat Alexandru Rădulescu.

PSDSuceava a demarat alegeri în toate organizaţiile locale, acestea urmând să culmineze cu alegerile în organizaţia judeţeană programate la începutul lunii septembrie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Organizaţia de seniori a PSD Fălticeni şi-a ales o nouă conducere.
 Vizualizări articol: 1391 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Organizaţia de seniori a PSD Fălticeni şi-a ales o nouă conducere1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crap în solzii lui (rețeta unui fost ministru) Rasfoiesc, cu placerea de a descoperi gustul altei epoci, paginile unei carti de Constantin Bacalbasa. Tiparita inainte de razboi - in prima si a doua editie - are un titlu intrigant: "Dictatura gastronomica". Am la indemana ambele editii... Citeşte