Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 mai 2015 - Anul XX, nr. 101 (5913)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La jumătatea lunii

Şedinţă extraordinară de Consiliu Local pentru deblocarea finanţărilor nerambursabile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aleşii locali suceveni se vor întruni săptămâna viitoare într-o şedinţă extraordinară de Consiliu Local, pentru a rediscuta proiectul de acordare a unor finanţări nerambursabile de peste 1,3 milioane de lei pentru sprijinirea unor activităţi sportive, dar şi pentru organizarea de evenimente culturale.

Din fondurile alocate, cea mai mare sumă, un milion de lei (10 miliarde de lei vechi), revenea Clubului Sportiv Rapid CFR Suceava, care se apropie de finalul sezonului competiţional şi are de achitat datoriile acumulate până în prezent.

„Este dreptul consilierilor de a aproba sau respinge un proiect de hotărâre, dar suntem într-o situaţie cel puţin paradoxală – aceste finanţări au fost aprobate deja de o parte dintre consilierii locali, cei care fac parte din comisia de aprobare a proiectelor de finanţare depuse”, consideră primarul Sucevei, Ion Lungu, care speră ca de data aceasta cei care au dat un vot negativ să ia în considerare şi faptul că pierd finanţarea toate cele 15 proiecte aprobate de comisia de licitaţie.

Printre activităţile sportive admise la finanţare pe fonduri nerambursabile se numără şi tenisul de câmp, baschetul, înotul şi şahul.

Acestora li se adaugă şi numeroase activităţi culturale sau recreative, în special pentru copii şi tineret.

 

Bani pentru festivalul UNICA

Pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare de CL se va număra şi un proiect privind asigurarea fondurilor necesare pentru vizita comisiei UNICA, care se ocupă de organizarea festivalului de film pentru amatori care va avea loc în 2016.

„Trebuie de asemenea să aprobăm delegaţia care va merge în septembrie la Sankt Petersburg, cu reprezentanţi ai Primăriei Suceava şi ai Asociaţiei VideoArt”, a adăugat şeful municipalităţii sucevene.

În 2016, municipiul Suceava va fi gazda Festivalului Mondial al Cinematografiei pentru Amatori, eveniment care se va desfăşura în mare parte în Centrul Cultural Bucovina, care se amenajează în locul fostului Cinematograf Modern.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şedinţă extraordinară de Consiliu Local pentru deblocarea finanţărilor nerambursabile.
 Vizualizări articol: 1141 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şedinţă extraordinară de Consiliu Local pentru deblocarea finanţărilor nerambursabile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei