Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 mar 2014 - Anul XIX, nr. 68 (5577)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Candidatură

Liberalii suceveni au obţinut doar locul 30 pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizaţia Judeţeană Suceava a PNL a reuşit să obţină un loc în coada listei liberalilor pentru alegerile europarlamentare care vor avea loc în data de 25 mai 2014. Conducerea PNL a depus în cursul zilei de ieri lista de candidaţi la Biroul Electoral Central, candidatul propus de liberalii suceveni, Ovidiu Doroftei, ocupând doar locul 30. Pe primele locuri de pe lista PNL pentru Parlamentul European se află Norica Nicolai, Adina Vălean, Ramona Mănescu, Cristian Buşoi, Renate Weber, Eduard Helvig, Mihai Ţurcanu, Claudia Benchescu, Romeo Stavarache şi Andrei Muraru. Fără a avea nici cea mai mică şansă de a ocupa un loc în Parlamentul European, viceprimarul Sucevei Ovidiu Doroftei va fi foarte implicat în campania electorală a PNL pentru aceste alegeri. Şi asta deoarece Ovidiu Doroftei este şeful campaniei PNL Suceava din localităţile urbane.

Trebuie spus că până în momentul de faţă liberalii suceveni au cea mai proastă poziţionare pe lista unui partid care candidează pentru alegerile pentru Parlamentul European. Asta în condiţiile în care democrat-liberalii suceveni îl au pe Orest Onofrei pe locul şase pe lista PDL, iar reprezentantul social-democraţilor din judeţul Suceava, doctorul Tiberius Brădăţan, ocupă locul 23 pe lista PSD. Comparativ cu Suceava, liberalii din judeţul Botoşani au reuşit să aibă un candidat pe locul şapte de pe lista PNL, considerat eligibil, acesta fiind Mihai Ţurcanu, fratele preşedintelui Consiliului Judeţean Botoşani, Florin Ţurcanu.

Preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, declara în ultima şedinţă a Delegaţiei Permanente, care a avut loc la mijlocul acestei luni, că liberalii suceveni trebuie să obţină cel puţin 30.000 de voturi la alegerile europarlamentare, ceea ce ar însemna  17,8%. Anterior, Băişanu anunţase că ţinta PNL Suceava pentru alegerile europarlamentare a fost stabilită la 25% din voturi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalii suceveni au obţinut doar locul 30 pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare.
 Vizualizări articol: 1355 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.3 din 4 voturi
Liberalii suceveni au obţinut doar locul 30 pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare1.354

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ;) trimis de
(25 mar 2014, 22:08:09
Saracii de ei. Cum se poate asa ceva? Noroc de PSD ca i-au facut cunoscuti.
1.1  RE: ;) trimis de
(29 mar 2014, 12:15:50
Dalaughing Si mega alianta PSD-ila are locul 23laughing (sa inteleg ca PSD+UNGURII+ALTII trebuie sa obtina 80 % dintre voturi ca sa prinda si Suceava un loc !!! IMPOSIBIL !!! )! Sunteti de tot  ☭ ul la nivel national si asta se vede si in repartizarea fondurilor pentru dezvoltarea Sucevei !!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei