Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 50 (6760)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sadhguru: „Ingineria interioară, ghidul unui yoghin către starea de bucurie”

În această carte, vizionarul, misticul și yoghinul Sadhguru prezintă știința clasică yoga pentru cititorii occidentali. Practica hatha yoga, așa cum o cunoaștem noi, nu este decât una din cele opt ramuri ale științei numite yoga. De fapt, yoga este un sistem sofisticat ce permite preluarea controlului asupra puterii interioare prin activarea energiilor interioare într-o manieră care să permită funcționarea corpului și a minții la capacitatea lor optimă.

Un yoghin își trăiește întreaga viață în această stare interioară expansivă, iar prin această carte transformatoare, Sadhguru ne spune povestea propriei sale treziri spirituale, prin care copilul înzestrat cu o afinitate neobișnuită față de lumea naturii s-a transformat într-un tânăr îndrăzneț care a traversat întregul continent indian pe motocicleta sa. El povestește momentul iluminării sale petrecute pe un vârf de munte din sudul Indiei, când timpul s-a oprit complet, iar el s-a transformat într-o manieră radicală. La ora actuală, în calitatea sa de fondator al Isha, o organizație dedicată multor cauze umanitare, el călăuzește milioane de adepți, luminându-le calea. Termenul de guru, precizează el, înseamnă „cel care alungă întunericul, cineva care îți deschide o poartă… În calitate de guru, eu nu predau nicio doctrină, nu împărtășesc nicio filozofie și nu propovăduiesc nicio convingere, căci singura soluție pentru toate relele umanității este transformarea de sine. Această transformare presupune că nimic din ceea ce este vechi să nu mai rămână valabil. Ea reprezintă o schimbare dimensională a manierei în care percepi și experimentezi viața”.

Înțelepciunea distilată în această carte, ușor de citit, dar profundă și transformatoare, le oferă cititorilor numeroase unelte testate în timp, dar prezentate într-o formă nouă, mai proaspătă și mai vie ca oricând. „Ingineria interioară” prezintă o modalitate revoluționară de a ne gândi la umanitatea noastră și oportunitatea de a duce o viață trăită sută la sută într-o stare de bucurie.

„Ingineria interioară” este o lectură absolut fascinantă a revelațiilor și învățăturilor lui Sadhguru. Dacă te simți pregătit, ea poate fi un instrument pentru trezirea inteligenței tale interioare, a geniului suprem care oglindește întreaga înțelepciune a cosmosului.

Sursa: www.libris.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sadhguru: „Ingineria interioară, ghidul unui yoghin către starea de bucurie”.
 Vizualizări articol: 1477 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Sadhguru: „Ingineria interioară, ghidul unui yoghin către starea de bucurie”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei