Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 feb 2011 - Anul XVI, nr. 26 (4624)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

David Arquette a ieşit de la dezintoxicare

David Arquette, fostul soţ al actriţei Courtney Cox, a părăsit clinica de dezintoxicare unde era internat de la începutul anului şi s-a întors în reşedinţa lui din California, a declarat, luni, un purtător de cuvânt al actorului american, citat de Reuters.

"Şi-a încheiat tratamentul şi acum este acasă", a declarat purtătorul de cuvânt al actorului.

David Arquette s-a internat, la începutul acestui an, într-o clinică specializată în tratarea dependenţei de alcool şi a depresiei.

Arquette, în vârstă de 39 de ani, şi Courtney Cox, în vârstă de 46 de ani, au anunţat, în luna octombrie a anului trecut, că, deşi se iubesc în continuare foarte mult, au luat decizia de a se despărţi, după un mariaj de 11 ani. Cei doi actori au împreună o fiică în vârstă de şase ani.

Courtney Cox şi David Arquette s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "Scream", în 1995. După trei ani, ei şi-au anunţat logodna şi s-au căsătorit pe 12 iunie 1999.
După aproape cinci ani de la nuntă, pe 13 iunie 2004, s-a născut fiica lor, Coco Riley Arquette, a cărei naşă este Jennifer Aniston, alături de care Courtney Cox a jucat în serialul de televiziune "Prietenii tăi/ Friends".

În timp ce Courtney Cox a avut succes la Hollywood, graţie celor 10 ani în care serialul "Friends" a înregistrat cote ridicate de audienţă, David Arquette nu a reuşit acelaşi lucru, neputând să transforme în capital de imagine succesul comercial al filmelor din seria "Scream" în care a fost distribuit şi nici rolul său din 2001, deşi apreciat de critici, din drama "The Grey Zone".

Courtney Cox şi David Arquette vor fi din nou împreună pe marile ecrane, odată cu lansarea filmului "Scream 4", în care şi-au reluat rolurile Gale Weathers, respectiv Dwight "Dewey" Riley. Filmul va apărea pe marile ecrane în luna aprilie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului David Arquette a ieşit de la dezintoxicare.
 Vizualizări articol: 390 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
David Arquette a ieşit de la dezintoxicare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei