Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 oct 2010 - Anul XV, nr. 256 (4547)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Céline Dion a ales numele bebeluşilor ei: Eddy şi Nelson

Cântăreaţa canadiană Céline Dion şi soţul ei, René Angelil, au hotărât ca gemenii lor, născuţi sâmbătă în Florida, să se numească Eddy şi Nelson, informează people.com.

Numele bebeluşului Eddy a fost ales ca un omagiu adus lui Eddy Marnay, muzicianul care a produs primele cinci albume din cariera artistei. "A fost ca un tată pentru ea", a declarat agentul de presă al cântăreţei. "Eddy reprezintă un factor de influenţă major în vieţile celor doi, atât pentru Céline, cât şi pentru René".

Bebeluşul Nelson a fost botezat astfel după Nelson Mandela, pe care Céline Dion l-a cunoscut în urmă cu doi ani, cu ocazia unei serii de concerte pe care le-a susţinut în Africa de Sud. "René mi-a povestit că doar la câteva minute după ce s-au cunoscut, ei au fost impresionaţi de umanitatea lui Nelson Mandela", a explicat agentul de presă al cântăreţei.

"Céline şi René îşi doresc ca bebeluşii să fie inspiraţi de numele lor, deoarece şi ei au fost inspiraţi de acei oameni", a adăugat aceeaşi sursă.

Céline Dion, în vârstă de 42 de ani, a declarat pentru revista franceză Gala că împreună cu soţul ei a avut parte "de câteva zile nebune, încercând să găsească numele potrivite" pentru bebeluşi. Mama cântăreţei dorea ca aceştia să primească nume franţuzeşti, însă fiul cel mare al cuplului, René-Charles, le-a cerut ca fraţii lui să primească nume americane.

Cântăreaţa Céline Dion a născut gemeni, sâmbătă, în clinica St. Mary's Medical Center din oraşul Palm Beach din statul american Florida, unde artista a fost internată cu câteva zile înainte, deoarece medicii au dorit să împiedice naşterea prematură a copiilor. În luna mai, Celine Dion a anunţat pe site-ul ei că naşterea este prevăzută pentru luna noiembrie.

Cântăreaţa a fost externată împreună cu bebeluşii, miercuri, 27 octombrie.

Această sarcină este rezultatul celei de-a şasea tentative de fertilizare in vitro la care a apelat Céline Dion, care a suferit un avort spontan în toamna anului trecut.

Céline Dion şi soţul său, René Angelil, au împreună un fiu în vârstă de nouă ani, René Charles, conceput tot prin fertilizare in vitro. René Angelil mai are trei copii din două căsătorii anterioare.

Céline Dion s-a născut pe 30 martie 1968, la Charlemagne, în sânul unei familii melomane cu 14 copii. Céline Dion a cucerit apoi, pe rând, Quebecul, Franţa şi, în cele din urmă, Statele Unite. În scurt timp, vocea sa a devenit cunoscută şi iubită în întreaga lume. În cei peste 25 de ani de carieră, Céline Dion a primit nenumărate premii muzicale şi a vândut peste 200 de milioane de albume.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Céline Dion a ales numele bebeluşilor ei: Eddy şi Nelson.
 Vizualizări articol: 599 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Céline Dion a ales numele bebeluşilor ei: Eddy şi Nelson5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei