Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 mar 2009 - Anul XIV, nr. 50 (4036)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Amy Winehouse îşi critică soţul într-unul din cântecele de pe viitorul album

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse îşi critică soţul, producătorul muzical Blake Fielder-Civil, de care s-a despărţit în urmă cu câteva luni, într-unul din cântecele de pe viitorul ei album, informează femalefirst.co.uk.

Autoarea hitului "Back to Black" a petrecut o vacanţă de aproape trei luni în insula Sfânta Lucia din Caraibe, unde a încercat să îşi învingă dependenţa de alcool şi droguri. În tot acest timp ea a lucrat şi la cel de-al treilea album al său.

O sursă apropiată artistei a declarat pentru săptămânalul The People că una dintre noile piese ale lui Winehouse, al cărei titlu nu a fost ales deocamdată, îl critică în termeni duri pe soţul acesteia, Blake Fielder-Civil, care a fost eliberat din închisoare pe 25 februarie, după ce a ispăşit 12 din cele 27 de luni de închisoare la care a fost condamnat în urma agresării unui patron de bar şi pentru tentativă de obstrucţionare a justiţiei.

Aceeaşi sursă a declarat că Amy Winehouse a folosit experienţele recente din viaţa personală drept sursă de inspiraţie pentru noul ei material discografic. "Vrea ca el să ştie cum a făcut-o să se simtă", a explicat sursa.

În prezent, Amy Winehouse şi Fielder-Civil se află în plin proces de divorţ. Cei doi s-au căsătorit în Miami, Florida, în mai 2007.

Potrivit aceleiaşi surse, Amy Winehouse nu doreşte să reia relaţia cu soţul ei. "L-a iubit, dar acum nu îl mai iubeşte", a spus sursa.

Potrivit cotidianului Daily Mail, celebra cântăreaţă britanică s-a întors în Marea Britanie duminică seară, după ce a petrecut 71 de zile în Caraibe.

Winehouse se luptă cu dependenţa de droguri de când a devenit celebră, în 2007, graţie albumului "Back to Black", bine primit de public şi lăudat de critici. Celebra cântăreaţă în vârstă de 25 de ani a câştigat cinci premii Grammy în 2008.

În ultimii doi ani însă, Winehouse a constituit unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor britanice, mai mult pentru scandalurile provocate decât pentru muzica sa. Cântăreaţa cu o voce excepţională este cunoscută pentru problemele sale legate de consumul de droguri, alcool, tendinţa de automutilare, anorexie şi bulimie. Amy Winehouse a efectuat deja câteva cure scurte de dezintoxicare, de doar câteva zile: în august, septembrie şi noiembrie 2007 şi la începutul anului 2008.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amy Winehouse îşi critică soţul într-unul din cântecele de pe viitorul album.
 Vizualizări articol: 481 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amy Winehouse îşi critică soţul într-unul din cântecele de pe viitorul album0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei