Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 ian 2009 - Anul XIV, nr. 13 (3999)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Victoria Beckham nu vrea să fie actriţă

Victoria Beckham, fostă membră a formaţie Spice Girls, care a apărut în serialul "Betty cea urâtă din New York" şi în producţia "Spice Girls - Filmul" , a declarat că nu va urma niciodată o carieră actoricească, deoarece nu are talentul necesar, informează site-ul femalefirst.co.uk.

"Nu vreau să fiu actiţă. Sunt probabil singura persoană care locuieşte la Hollywood care nu are talent la actorie şi care nici nu vrea să urmeze o carieră actoricească", a declarat Victoria Beckham, care în prezent, locuieşte la Los Angeles alături de soţul ei, fotbalistul David Beckham, şi cei trei copii ai lor Brooklyn, Romeo şi Cruz.

Victoria Beckham, în vârstă de 34 de ani, i-a criticat pe actorii care se plâng de munca lor.

"Să joc în serialul «Betty cea urâtă din New York» a fost amuzant, dar de fapt eram eu ironizându-mă pe mine. Dar a fost o muncă minunată. Stăteam în cabina mea şi citeam reviste, gândindu-mă că peste 10 minute trebuia să intru pe platou. Părul îmi stătea minunat, machiajul era impecabil şi hainele pe care le purtam îmi plăceau mult. Mă gândeam că asta e cu adevărat o slujbă minunată. Oricine spune că e greu să faci asta, din cauza timpului pe care îl petreci pe platouri, exagerează", a mai spus fosta Posh Spice.

Pe de altă parte, Victoria Beckham este noua imagine a campaniei globale de promovare a colecţiei de lenjerie intimă pentru femei Emporio Armani, sezonul primăvară-vară 2009.

După ce a cucerit topurile muzicale ca membră a trupei Spice Girls, Victoria a devenit mamă, a lansat o carte cu sfaturi despre modă, care a devenit bestseller, parfumuri şi o linie de haine.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Victoria Beckham nu vrea să fie actriţă.
 Vizualizări articol: 426 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Victoria Beckham nu vrea să fie actriţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei