Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 ian 2024 - Anul XXIX, nr. 10 (8539)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Start an electoral 2024

Retrospectivă a anului 2023, prezentată de Lucian Harșovschi, în completarea celor din anii anteriori de mandat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bilanțul investițiilor realizate în cursului anului 2023 în municipiul Suceava a fost prezentat de viceprimarul Lucian Harșovschi în cadrul unui videoclip de aproximativ 10 minute, în cadrul căruia, cu o notă umoristică, le-a dat „apă la moară” celor care de fiecare dată când se face ceva, spun că e doar pentru că sunt alegeri.

„Start an electoral! Cred că foarte mulți dintre dumneavoastră așteptau să spun acest lucru și nici nu vă pot contrazice pentru că 2024 este un an electoral, chiar dacă mai sunt nouă luni până la alegeri”, a spus zâmbind Lucian Harșovschi, care a continuat ideea, cu anunțarea retrospectivei anului 2023, care le completează pe cele din 2022, 2021, 2020, anul în care a depus jurământul.

„Aceste retrospective vă arată cât de mult ne-am implicat și cum ne vom implica și în continuare. Un 2024 așa cum îl dorim, cu lucrări multe, eficiente și cu bunăstare pentru suceveni”, a transmis Lucian Harșovschi.

 

Investițiile prezentate de Lucian Harșovschi în retrospectiva anului 2023:

- Finalizarea grădiniței cu program prelungit de la Colegiul Național Mihai Eminescu,

- Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale prin proiectul EduDigital a 28 de unități de învățământ,

- Creșterea eficienței energetice a clădirii principale a Colegiului Național ”Mihai Eminescu”,

- Lucrări de mansardare la Școala Gimnazială nr. 8,

- Construirea unui nou corp cu săli de clasă și laboratoare la Colegiul Național ”Petru Rareș” și reabilitarea energetică a cantinei și internatului;

- Consolidarea, reabilitarea și modernizarea cu fonduri europene a unui nou corp de clădire la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară;

- Nouă sală de sport de la Școala Gimnazială nr. 10.

- Închiderea „in situ” a gropii de gunoi din Ipotești, o investiție în valoare de 2,22 milioane de euro, la care lucrările au început deja.

-  Fonduri europene - valoarea totală a proiectelor este de 122,1 milioane de euro, din care 67,72 milioane de euro sunt fonduri PNRR.

- Sala Polivalentă și strada de acces, Iuliu Hossu, care va fi cu două benzi de mers pe sens și cu piste de biciclete.

- Lucrări de reabilitare și modernizare pe str. Fagului – Burdujeni, str. Luceafărului – George Enescu, str. Universității – Areni, str. Grădinilor – Centru, str. Ștefăniță Vodă – Centru, str. Luca Arbore – Centru, str. Călimani - Burdujeni, str. Sublocotenent Turturică – Ițcani, str. Ștrandului – Ițcani, str. Izvoarele Cetății – Centru.

- Reabilitarea scărilor și aleilor pietonale – esplanada blocului T48 – T49 din Obcini, esplanada blocului T62 și T 69 – George Enescu, bloc T1 – Mărășești, esplanada strada Eroilor, bloc 123, str. Bujorilor bloc 101, esplanadă zona Moldova, str. Șoimului bloc 19 – Burdujeni, stația Orizont – Burdujeni,

- O nouă parcare de reședință pe str. Narciselor – Zamca

- Reabilitarea întregului ax central, de la intrarea în Burdujeni până la ieșirea spre Fălticeni.

- Deschiderea ștrandului Ițcani și modernizarea patinoarului artificial prin reabilitarea mantinelei, plus cauciuc nou, compresor, bănci de rezervă pentru jucătorii de hochei și montarea a 160 de scaune.

Lucian Harșovschi a menționat că 2023 a fost un an pe care l-a petrecut în cea mai mare parte, la fel, printre suceveni, pe teren, discutând și găsind soluții împreună, iar la finalul retrospectivei a concluzionat: „Nu ne oprim aici, continuăm!”.

https://www.facebook.com/HarsovschiLucian/videos/389887253447335/

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Retrospectivă a anului 2023, prezentată de Lucian Harșovschi, în completarea celor din anii anteriori de mandat.
 Vizualizări articol: 948 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Retrospectivă a anului 2023, prezentată de Lucian Harșovschi, în completarea celor din anii anteriori de mandat2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei