Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 304 (8528)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

În Gura Humorului

Revelion de AUR în Bucovina, cu George Simion și peste 1.500 de participanți

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Revelion de AUR în Bucovina – aceasta este surpriza pregătită pentru simpatizanții și membrii unui partid politic aflat în plină ascensiune, care sunt așteptați să participe în număr foarte mare, 1.500-2.000 de persoane.

Ineditul eveniment din noaptea dintre ani se va desfășura în aer liber, pe domeniul Hotelului „Toaca Bellevue” din Gura Humorului, și este organizat de George Simion, președintele AUR, și cunoscutul om de afaceri sucevean Petrică Negrea, investitor și promotor al turismului în această zonă.

Organizatorii Revelionului AUR, pentru care nu se percepe taxă de participare, dar la care prezența este condiționată de înscrierea pe o platformă online a partidului, promit o experiență autentică bucovineană, cu urători și obiceiuri specifice zonei, muzică bună și bucate alese pentru peste 1.500 de participanți.

Printre atracțiile serii se numără preparatele tradiționale românești, precum vițel la proțap, berbecuț la ceaun, grătare, sarmale și poale-n brâu, meniuri ce vor satisface gusturile tuturor celor prezenți.

Printre cei invitați special să le cânte participanților de Revelion se numără și o talentată formație de la frații de peste Prut, mai exact din Chișinău.

Accesul la eveniment se va face pe baza înscrierii pe platforma AUR, fiind destinat exclusiv membrilor și simpatizanților partidului.

George Simion, cunoscut pentru activitatea sa politică, dar și pentru susținerea valorilor tradiționale, va fi prezent la acest eveniment deosebit, alături de cei peste 1.500 de membri și simpatizanți AUR așteptați să sărbătorească împreună trecerea în noul an – 2024, care vine cu numeroase provocări și oportunități.

La Revelionul AUR este invitată și presa locală, dar și cea națională, ceea ce poate fi considerată și o oportunitate de promovare a frumuseților Bucovinei.

Mai mult, ca urmare a numărului mare de participanți din țară, gradul de ocupare a unităților de cazare din zona Humorului, dar și din Suceava, a crescut simțitor, efectele fiind benefice economiei locale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Revelion de AUR în Bucovina, cu George Simion și peste 1.500 de participanți.
 Vizualizări articol: 2441 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.14/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.1 din 7 voturi
Revelion de AUR în Bucovina, cu George Simion și peste 1.500 de participanți1.157

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei